Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
από Ελευθεριακη συλλογικότητα ''ερεα'' (Κορινθος)
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Άγρια επίθεση δέχτηκαν το Σάββατο 18/2 οι μετανάστες που έχουν βρει κατάλυμα στα βαγόνια του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού τηςΚορίνθου, από ομάδες φασιστοειδών της περιοχής με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων μεταναστών, ο ένας εκ των οποίων συνεχίζε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου με βαριά κατάγματα ύστερα από διπλό χτύπημα με αυτοκίνητο.
Το γεγονός ότι τέσσερις μέρες μετά την ρατσιστική- φασιστική επίθεση, οι δράστες διαφεύγουν ανενόχλητοι ( ενώ είναι γνωστά τα στοιχεία τους και ο αριθμός πινακίδας του Ι.Χ ) φανερώνει την πλήρη συγκάλυψη της επίθεσης από την μεριά των αρμόδιων μηχανισμών...
Η ώσμωση άλλωστε των φασιστών με την εξουσία είναι διαχρονική και άρρηκτα δεμένη,προκειμένου να διαχέεται η κοινωνική οργή κατά των πιό ευάλωτων και φτωχών, εκείνων που βρίσκονται στον πάτο της κοινωνικής ιεραρχίας. Σήμερα εν μέσω της βαθύτερης συστημικής κρίσης που έχει πλήξει όσο ποτέ τον καπιταλισμό, όπου η ανασφάλεια της κοινωνίας για το ''αύριο'' συνεχώς διογκώνεται, η προπαγάνδα του νεοφασισμού βρίσκει πρόσφορο έδαφος μέσα από φασιστικές συμπεριφορές που εκδηλώνονταικάθε φορά πάνω στούς αδύναμους κρίκους της κοινωνίας.

Η συγκάλυψη τέτοιων επιθέσεων από τους κρατικούς μηχανισμούς τροφοδοτεί αφ΄ενός το αίσθημα της τρομοκράτησης των θυμάτων και αφ΄ετέρου το αίσθημα της ατιμωρησίας.
Τα αποτελέσματα της διωκτικής ασυλίας με την οποία περιβάλλονται οι παρακρατικές συμμορίες και οι ευρύτερες φασίζουσες και ρατσιστικές ομάδες,στην δολοφονική τους δράση, φανερώνουν ότι οι διεργασίες καλλιεργούνται και προωθούνται από την ίδια την εξουσία.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ,
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
Ο ΦΟΒΟΣ ΣΠΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ελευθεριακη συλλογικότητα ''ερεα'' (Κορινθος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου