Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πορεια Περισσος- Πατησια απο Λαϊκες Συνελευσεις, Κινημα Δεν Πληρωνω, Εργαζομενοι Νοσοκ. Πατησιων

Την Τεταρτη 15/2/12, εγινε πορεια στις γειτονιες απο τις Λαϊκες Συνελευσεις Πατησιων, Ν.Χαλκηδονας-Ν.Φιλαδελφειας, Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , Σωματειο Εργαζομενων Γενικου Νοσοκομειου Πατησιων . Στην πορεια πηραν μερος μελη απο την καταληψη της Στρουγκας καθως και πολλοι κατοικοι της περιοχης.

Η πορεια εγινε στα πλαισια υλοποιησης προτασης στη συναντηση που ειχε γινει προ ημερων στην Νεα Ιωνια. Τα αιτηματα ηταν αντιμνημονιακα και εναντια στην κυβερνηση της τρόικας.

Ξεκινησε απο τον σταθμο ΗΣΑΠ Περισσου και ακολουθωντας πορεια μεσα απο την Νεα Φιλαδελφεια, Δεκελειας, Νεα Χαλκηδονα, Γενικο Νοσοκομειο Πατησιων, Πατησιων, κατεληξε στο παρκο Φιξ στην διασταυρωση Πατησιων και Καυτατζογλου. Τα μελη του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κατα την μεταβαση τους προς τον ΗΣΑΠ Περισσου, εκαναν ολιγοωρη παρεμβαση στα ακυρωτικα του ΗΣΑΠ στον σταθμο του Αγιου Ελευθεριου. Απο τα γραφεια του κινηματος στα Πατησια μεχρι και την αρχη της πορειας υπηρχε καλυψη απο το γαλλικο μεγαλο καναλι TF1, δειγμα του ενδιαφεροντος των ξενων καναλιων για τα τεκταινομενα στην χωρα. Ιδιατερα μετα την επεκταση του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σε Ισπανια και Σουηδια. Αυτο που μας ειπαν χαρακτηριστικα ειναι οτι το δικο μας ΣΗΜΕΡΑ ειναι το δικο τους ΑΥΡΙΟ.

Η πορεια της Τεταρτης ηταν μια καλη αρχη για τις συλλογικοτητες της περιοχης να βαθυνει το μετωπο δρασεων εναντια στα μνημονια και τις κυβερνησεις τους.

Μπορειτε να δειτε βιντεο και φωτογραφιες

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr

www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου