Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΑΞΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑΘΑΝΤΡΕΟΥ

Δωδέκατη μέρα απεργίας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι γιατί δεν είμαστε πρόβατα για σφαγή. Απ ότι φαίνεται θα κάνουμε μήνα του μέλιτος όλο τον Αύγουστο με τη κυβέρνηση Θαθαντρέου.
Αφού ο Ραγκούσης απάντησε ότι δεν έχει σχεδιάσει τους κανόνες και τους όρους της παράδοσης των ταξί σ αυτούς που τον κατευθύνουν αλλά ότι κανονικά θα γίνει το ξεπούλημα και η καταστροφή χιλιάδων οικογενειών , ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα συνεχιστεί και η ΑΠΕΡΓΙΑ για να μπει από Σεπτέμβριο πλέον από τον ίδιο τον κόσμο η ταφόπλακα σ αυτή την πολιτική εξόντωσης της κοινωνίας. Συγκεκριμένα στη συνάντηση (η οποία καθυστέρησε σχεδόν μια ώρα από την προγραμματισμένη, για να τελειώσει ο Θίασος Παπαντρέου την παρουσία του στην Άρτα και να μην υπάρξουν αντιδράσεις εκεί από τους αυτοκινητιστές) που είχαν οι εκπρόσωποι του κλάδου των ταξί με τους εκπροσώπους του ντόπιων και ξένων μεγαλοκαρχαριών δεν βρέθηκε κανένα σημείο σύγκλησης αφού το αποφασισμένο παιδί από την Πάρο αρνήθηκε τον όρο τον πληθυσμιακών κριτηρίων που του έθεσαν οι αυτοκινητιστές και που ισχύει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τραπεζών επειδή με αυτόν τον όρο τα καλά παιδιά του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων) όπως και το υπόλοιπο κεφάλαιο δεν μπορούν να βάλουν χέρι σαν τρωκτικά όπως οι ίδιοι επιθυμούν στα ταξί των χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων σε αυτά. Να σημειωθεί πως ο Ραγκούσης είχε προηγουμένως συναντηθεί όλως τυχαίως με τους εκπροσώπους του ΣΕΤΕ, που νοιάζεται μην πληγεί ο τουρισμός δηλαδή τα συμφέροντα τους που υποτίθεται ότι κάνουν καλό και σε κάθε ελληνική οικογένεια αφού τα λεφτά που αφήνει ο τουρίστας πάνε κατευθείαν στην κάλυψη αναγκών των ελληνικών νοικοκυριών(ας γελάσουμε). Μήπως ο ΣΕΤΕ χρηματοδοτεί και τους ανέργους και δεν το γνωρίζουμε; Τα δε τηλεσκουπίδια αναφέρουν ότι το 80% της κοινής γνώμης είναι κατά των ταξιτζήδων και γι αυτό η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να λάβει σκληρότερα μέτρα απέναντι στους απεργούς και στις όποιες κινητοποιήσεις τους. Στο πλευρό τους έχουν τη <<δικαιοσύνη>> τους και τις δυνάμεις καταστολής. Απ όλες αυτές τις απεγνωσμένες προσπάθειες που προβαίνει το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο για να καταστείλει την απεργία αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το σύστημα φοβάται πολύ κάθε απεργία διαρκείας, κάθε σαμποτάζ στην βάρβαρη καθημερινότητα που μας δημιούργησαν.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ στα ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου