Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Έγκλημα η απόφαση Αλαβάνου» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας


Για «προσωπικό γινάτι» κατηγόρησε τον Αλέκο Αλαβάνο, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Mega, χρεώνοντάς του την εκλογική διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και κάνοντας λόγο για «έγκλημα».

«Για ένα προσωπικό γινάτι ή για ένα πολιτικό σχέδιο, αντιπαραθετικό με το κόμμα που τον στήριξε,που επί 20 χρόνια τον είχε ευρωβουλευτή, που επί πέντε χρόνια τον είχε πρόεδρο,κατεβαίνει στην περιφέρεια Αττικής και κόβει τη δυνατότητα να αμφισβητηθεί το μνημόνιο και η κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά», δήλωσεο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε ότι «αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα Αλαβάνου, ο Αλέξης Μητρόπουλος θα μπορούσε να περάσει "με τα τσαρούχια" στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην περιφέρεια Αττικής με βάση τις δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε ότι "στο δεύτερο γύρο θα έβγαινε απέναντι στον κυβερνητικό υποψήφιο και θα αμφισβητούνταν από τα αριστερά η κυβερνητική πολιτική». «Αυτό είναι μεγάλο έγκλημα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην απόφαση του Αλαβάνου να κατέβει υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε ακόμη ότι η εικόνα της πολυδιάσπασης στο χώρο της Αριστεράς δεν είναι καθόλου καλή. «Είναι μία δυσάρεστη εικόνα», τόνισε, ωστόσο σημείωσε ότι δεν είναι η ώρα ίσως να αποδώσει κανείς ευθύνες.

Για την υποψηφιότητα του Αλέξη Μητρόπουλου δήλωσε ότι είναι μια υποψηφιότητα που σηματοδοτεί κάτι πολύ επικίνδυνο για το πολιτικό σύστημα, ενώ αντίθετα, η υποψηφιότητα του Γιάννη Δημαρά δεν απειλεί το πολιτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου