Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ογκώνεται το κίνημα των διοδίων.Τώρα και στη Φθιώτιδα


Η συμμετοχή στο δημαρχείο του Μώλου Φθιώτιδας ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα της περιοχής,ένα ακόμα δείγμα ότι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κατά τών διοδίων όχι μόνο έχει ριζώσει, αλλά φουντώνει σε όλη την Ελλάδα.Δελτίο Τύπου των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων,Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στά Διόδια
Σε μια καταμεστη αιθουσα, εγινε χθές Κυριακη 8-8-10, στο Δημαρχειο του Μωλου Φθιωτιδας, η πρωτη ανοιχτη συνελευση, της νεοδημιουργηθεισης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ του Μώλου Φθιώτιδας.

Η συμμετοχή στο δημαρχείο του Μώλου Φθιώτιδας από φορείς και κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατασκευή νέων σταθμών διοδίων στην Αγία Τριάδα Φθιώτιδας ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα της περιοχής,ένα ακόμα δείγμα ότι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κατά τών διοδίων όχι μόνο έχει ριζώσει, αλλά φουντώνει σε όλη την Ελλάδα.
Παρουσία μελών της πανελλήνιας συντονιστικής ειπιτροπής κατά των διοδίων, συζητήθηκαν όλες τις νομικές και οικονομικές προεκτάσεις του θέματος. Στο πλευρό των κατοίκων του Μώλου, δήλωσαν δημοτική αρχή Μώλου και Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας.
ΠΗΓΗ: STOP CARTEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου