Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Μυτιλήνη: Αστυνομικοί πέταξαν φοιτήτρια στη θάλασσα!...

-  Διαδηλώσεις σε όλη την Κρήτη
-  Συγκρούσεις και στη Βέροια
-  Δακρυγόνα στην Λέσβο...

Απίστευτα σκηνικά συνέβησαν στην Μυτιλήνη. Αστυνομικοί πέταξαν φοιτήτρια στη θάλασσα και...
στη συνέχεια την έβγαλαν και την προσήγαγαν, σύμφωνα με καταγγελία στο 105,5.
Οι προσαγωγές στο νησί, άγγιξαν τις 23. Tην ίδια ώρα, ο αντιδημαρχος Λέσβου κατήγγειλε στον ίδιο ραδιοσταθμό, την αστυνομικη βία και τη ρίψη χημικών με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο κόσμος να αναπνεύσει. Μάλιστα δήλωσε πως θα προτείνει στο Δήμαρχο να προβούν σε μηνύσεις.

Βέροια: Συγκρούσεις στην πόλη της Βέροιας ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομία κοντά στο δημαρχείο.

Όπως αναφέρει το laikoyra.gr η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό στα στενά της Βέροιας (ενημέρωση κατά τις 9 το βράδυ)

Κρήτη: Συγκρούσεις στο Ηράκλειο, κατειλημμένα δημαρχεία σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο Πολυπληθείς συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις μεγάλες πόλεις και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης με αφορμή την συμπλήρωση 6 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Στο Ηράκλειο από την έναρξη της πορείας διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς ενώ φωτιά μπήκε και σε καφετέρια στα Λιοντάρια.

Στα Χανιά δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια που έλαβαν σύντομα τέλος ενώ και σε Ρέθυμνο και Σητεία οι συγκεντρώσεις ήταν ως επι το πλείστον ειρηνικές. (πληροφορίες από flashnews.gr) Για περίπου μισή ώρα μετά την πορεία στο κέντρο των Χανίων επικράτησε αναστάτωση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 8 προσαγωγές.
Χανιά, αναλυτικά: Η πυροσβεστική έσβησε τις μικρές εστίες φωτιάς που είχαν δημιουργηθεί στους κάδους των απορριμμάτων που είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

 Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, νωρίτερα πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στην πλατεία Αγοράς στο κέντρο της πόλης και ξεκίνησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου