Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Oι πλαστογράφοι ξαναχτυπούν! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Η γνωστή διαγραμμένη κλίκα από το Κίνημα Δεν Πληρώνω, που  τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από το Σύριζα, προσπαθεί και ΠΑΛΙ να παραπλανήσει τους πολίτες.

Όχι μόνο με την εκμετάλλευση του τίτλου του Κινήματος, που επέλεξαν να οικειοποιηθούν αυτοαποκαλούμενοι "Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο" , αλλά και πλαστογραφώντας τις δράσεις του  Κινήματος Δεν Πληρώνω,  εμφανίζοντας τις σαν  δικές τους.


Στη  πρόσφατη μεγάλη Παμφθιωτική συγκέντρωση (29 / 9/ 2014) ενάντια στα διόδια η ομάδα των πλαστογράφων αναφέρει " Όπως και σήμερα, θα είμαστε παρόντες σε όλα τα αγωνιστικά ραντεβού…"

Φυσικά κανένας από αυτούς δεν ήταν παρών στη δράση και γι αυτό δεν εμφανίζουν και καμία φωτογραφία τους από το άνοιγμα των διοδίων της Αγίας Τριάδας και του Μπράλου ή από την κεντρική συγκέντρωση στη Λαμία, όπου μίλησε ο πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλης Παπαδόπουλος. 




Δεν είναι η πρώτη φορά που με περίσσιο θράσος προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν πάνω στις πλάτες των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, εμφανίζοντας τις δράσεις μας ως δικές τους!...

 
Μια τέτοια προσπάθεια οικειοποίησης  έγινε την 29η Μαρτίου 2014, όταν πλαστογράφησαν τη δράση μας ενάντια στο ξεπούλημα του αεροδρομίου του Ελληνικού, σα δική τους, βγάζοντας και τότε ένα παραπλανητικό  "Δελτίο Τύπου".

Λίγες ημέρες πιο πριν, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 (αντιφασιστικό συλλαλητήριο) συνέχισαν να  εξαπατούν τους πολίτες, όταν εμφανίζουν άλλη δράση του Κινήματος μας, ως δράση της κλίκας τους. Μάλιστα, συνεχίζοντας το όργιο της σταλινικής διαστρέβλωσης, εμφάνισαν στη πλαστή ανάρτησή τους μια φωτογραφία από αντιφασιστική πορεία του Κινήματος στη Καλλιθέα, που είχε γίνει την 1/12/ 2012!
Σα να μην έφτανε αυτό, έσβησαν από τη φωτογραφία τον   Βασίλη Παπαδόπουλο και ένα μέλος της πολιτικής γραμματείας του Κινήματος μας, τον Αποστόλη Ντακούλα...
Επίσης πλαστογραφούν και την ιστορία του Κινήματος μας, ενός πρωτοπόρου κινήματος πολιτικής ανυπακοής, σβήνοντας από το you tube τα  βίντεο όπου εμφανίζεται ο συναγωνιστής Βασίλης Παπαδόπουλος και άλλα μη αρεστά σε αυτούς στελέχη. (βλέπε μερικά παραδείγματα: ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ,..)

Δε μας εκπλήσσει ο θλιβερός αυτός κατήφορος της κλίκας που μάταια προσπάθησε  να προσδέσει το Κίνημα Δεν Πληρώνω, στο Σύριζα. 

Αντί λοιπόν να προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά με τις πλάτες άλλων ας κάνουν κάτι πολύ απλό. Ας κάνουν τις δικές τους πράξεις, χωρίς να οικειοποιούνται ονόματα, σύμβολα και δράσεις που δεν τους ανήκουν.


Γιατί το ψέμα και η πλαστογραφία έχει κοντά ποδάρια και κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει το λαό για πολύ.





Διαβάστε σχετικά κείμενα συναγωνιστών του Κινήματος :

''Πολιτικοί απατεώνες και οπορτουνιστές, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ '' του Α. Δαμιανάκου

''Τα παιδία... παίζει!" της Α. Μπρατσιώτη

ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ .... ''ΗΡΩΕΣ'' της Μ. Αργυριάδου
 
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ''Μα ούτε εδώ;... Φαντομάδες είστε;'' της Σ. Γαλάνη

Eίναι ντροπή να παραποιούν την αλήθεια οι ....''δεν πληρώνω ενιαίο μέτωπο'', του Αργύρη Αλεξίου

Σούλα Γαλάνη για τον Μαγκούφη και τους αποστάτες του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Mάκης Δαμουλιάνος: ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να πάρουν θεσούλες στο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στις πλάτες τις δικές μας!

Οι πραγματικοί αγωνιστές και οι καπηλευτές των αγώνων μας, της Ι. Αχιλλεοπούλου 
 
Καυτατζόγλου 8,  1οςόροφος ,
Πατήσια, 111 44, Αθήνα,  
Τηλ. 211 0192839
e-mail: epitropes2010@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου