Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 24/11/2014

Η βιομηχανία στημένων δικών ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Σήμερα, δεχθήκαμε και νέα τηλεφωνική κλήση από το Α.Τ. Καπανδριτίου να παραλάβουμε ένα "ολόφρεσκο" Κλητήριο Θέσπισμα για μιά νέα δίκη στα δικαστήρια Ευελπίδων, 
τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, στο κτήριο 9, αίθουσα 2.

Κατηγορούμενος για μιά ακόμη φορά, ο συνήθης ύποπτος, Βασίλης Παπαδόπουλος,  πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Τις στημένες κατηγορίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο κλητήριο θέσπισμα που σας παραθέτουμε:



Δεν είναι τυχαίο ότι μάρτυρες κατηγορίας είναι 2 αστυνομικοί και ο Διευθυντής Διοδίων της εταιρίας των μεγαλοεργολάβων που εκμεταλλεύεται τον Εθνικό δρόμο Αθηνών - Λαμίας, Σπυρίδων Νταψής.  
 
Το κράτος πηγαίνει, ως συνήθως χέρι - χέρι με τους μεγαλοεργολάβους, που αυτοί ουσιαστικά είναι κράτος εν κράτει... Ο εν λόγω κύριος Νταψής , φιγουράρει σε όλες τις δίκες της Νέας Οδού ΑΕ εναντίον του Κινήματος μας σαν μάρτυρας κατηγορίας "ειδικών αποστολών και ικανοτήτων" μιας και διαθέτει ειδική όραση αφού καταφέρνει και βλέπει στο σκοτάδι, 150 μέτρα μακρυά, δεκάδες αριθμούς αυτοκινήτων (βλ. ΕΔΩ).

Πριν την δίκη αυτή, έχουμε και άλλες δύο δίκες ενάντια σε μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Η πρώτη στις 6 Οκτωβρίου 2014. 
Ο συναγωνιστής μας Μάκης Δαμουλιάνος, βιοπαλαιστής οδηγός φορτηγού, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, από τις Φέρες του Έβρου,  δικάζεται στη Λάρισα.

Η δεύτερη στις 31 Οκτωβρίου 2014.

Στη Λάρισα, στις 31/10/14, Παρασκευή, όπου το κράτος των μεγαλοεργολάβων δικάζει τον Βασίλη Παπαδόπουλο και άλλους 18 πολίτες με την κατηγορία της "διέγερσης" για άνοιγμα διοδίων στη περιοχή.

Είχαν προηγηθεί 2 δίκες τον Σεπτέμβριο του 2014, σε Αθήνα και Κιάτο, που πήραν αναβολή με κατηγορούμενο και στις δύο, μεταξύ άλλων, τον συν. Βασίλη Παπαδόπουλο.

Οι συναγωνιστές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ όχι μόνο δεν κάμπτονται από τις δεκάδες διώξεις σε βάρος τους αλλά δηλώνουν ότι  αυτά είναι παράσημα του αγώνα ενάντια σε ένα σύστημα που εκμετάλλευεται τον λαό για τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοεργολάβων. 

Με πίστη στη νικηφόρα έκβαση του δίκαιου αγώνα μας αντιμετωπίζουμε και αυτή τη δίωξη.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ , ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!


Καυτατζόγλου 8,  1οςόροφος ,
  Πατήσια, 111 44, Αθήνα,
Τηλ. 211 0192839
e-mail: epitropes2010@gmail.com
                    www.kinimadenplirono.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου