Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Καμιά μπάρα δεν θα σώσει το σύστημα σας κ. Χατζηδάκη

Χατζηδάκης και μεγαλοεργολάβοι
Ο υπουργός κ. Χατζηδάκης, άξιος υπηρέτης των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων κάθε είδους και εθνικότητας, επίτεθηκε ξανά σφόδρα στο Κίνημα Δεν Πληρώνω . Βλέπετε ετοιμάζουν νέες μπάρες, αυτή τη φορά στα ΜΜΜ.
Αφού παλεύει, ο κ. υπουργός,  με νύχια και με δόντια να αποσπάσει 400.000.000 ευρώ, από το πρόγραμμα στήριξης των ανέργων, προκειμένου να τα δώσει χάρισμα  στους μεγαλοεργολάβους των εθνικών οδών, τώρα για μια ακόμη φορά στρέφεται ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Μετά τον Κων.Μητσοτάκη και ένας άλλος πολιτικός,   ο κ. Χατζηδάκης τα βάζει με το Κίνημα μας. 
Μα τι φοβούνται; Ένα κίνημα που στις εκλογές του Μάη πήρε περί τις 60.000 ψήφους; 
Φοβούνται την ένωση του συνειδητού ανατρεπτικού Κινήματος Δεν Πληρώνω με το αυθόρμητο, ακόμη, μεγάλο και βουβό ποτάμι του Δεν έχω να πληρώσω.  Και ξέρουν ότι μια τέτοια συνένωση αφένος δεν έχει ταβάνι και αφετέρου δημιουργεί ένα λίαν εκρηκτικό μίγμα.

Προτιμούν τον κόσμο να αυτοκτονεί απο την απελπισία και τα αδιέξοδα από τον αγώνα για επιβίωση και αξιοπρέπεια.
Η αφορμή  αυτή τη φορά της επίθεσης του Χατζηδάκη , στο κίνημα, ήταν οι μπάρες που σχεδιάζουν να βάλουν στα ΜΜΜ. 
Μετά τις αντισυνταγματικές και επικίνδυνες μπάρες στους εθνικούς μας δρόμους θα έχουμε τώρα και τις μπάρες στα ΜΜΜ. Κούνια που τους κούναγε...

 Όταν ο άλλος δεν έχει να πληρώσει θα μηχανευτεί τρόπους να ξεπεράσει οποιαδήποτε μπάρα. 
Με ποιό τρόπο ο άνεργος θα πάει να βρει δουλειά; Πως ο φοιτητής που οι γονείς του είναι άνεργοι θα μπορέσει να πάει να σπουδάσει στη σχολή του; Πως ο συνταξιούχος θα πάει να εξεταστεί στο νοσοκομείο;
Για τον κ. Χατζηδάκη και τους ομοίους του πέρα βρέχει. 
Χατζηδάκης- Δραγασάκης- Σταθάκης- Μηλιός
Εξ άλλου πως να καταλάβουν τον φτωχό λαό, όταν αυτοί παίρνουν τις παχυλότατες αμοιβές τους, όντας τα γκόλντεν μπόις του συστήματος που υπηρετούν;
Ο κ. Χατζηδάκης με την γνωστή προσφιλή τακτική των παπαγάλων του συστήματος προσπαθεί να αποδόσει στο Σύριζα το Κίνημα Δεν Πληρώνω.
 «Είστε με το κίνημα 'Δεν πληρώνω'», διαμήνυσε ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης στον ...Σύριζα.
Γιατί τα λέει στον Σύριζα;
Γιατι, απλούστατα,  με τον Σύριζα  μπορεί  εύκολα να τα βρει. Και από την άλλη προσπαθεί να υποβαθμίσει και να δυσφημίσει το Κίνημα Δεν Πληρώνω, στα μάτια του λαού, σαν εξάρτημα του Σύριζα .
Και αυτό γιατί από ότι δείχνει και η πρόσφατη ιστορία, μπορεί η ηγεσία του Σύριζα να αντιστέκεται, για να περισώσει την τιμή του, αλλά μετ΄ολίγον υποκύπτει στις ορέξεις του συστήματος και γνεύει συγκαταβατικά. 
Το ίδιο έγινε και με την περιβόητη συνάντηση Δραγασάκη- Σταθάκη- Μηλιού με τον Χατζηδάκη, όπου τα βρήκαν για το θέμα των διοδίων. Τις θέσεις Δραγασάκη για την ανάγκαιότητα ύπαρξης του χαρατσιού , τα γεύματα εργασίας του Αλέξη Τσίπρα με την οικογένεια Μπόμπολα και τόσα άλλα..

Μετρό Συντάγματος
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είναι μια ανεξάρτητη πολιτική δύναμη με αρχές και κυρίως με δράσεις και αυτό ακριβώς φοβούνται. Τέσσερα σχεδόν χρόνια δίνουμε ασυμβίβαστους αγώνες στους δρόμους και στο πλευρό του λαού σε όλα τα μετερίζια (διόδια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, εφορίες, πορείες, Νοσοκομεία, παραλίες, ελεύθερους χώρους, περιβάλλον, αλληλεγγύη κλπ).
Και έχουμε εμφυσήσει σε μεγάλα στρώματα του λαού το πνεύμα της ανυπακοής σε άδικους νόμους, της συλλογικής δράσης και της ανατρεπτικής προοπτικής, για μια κοινωνία όπου το 99% της κοινωνίας θα διαφεντεύει τις τύχες του. Χωρίς το 1% των εκμεταλλευτών των ζωών μας και του μόχθου μας.
Για αυτό έχουν εξαπολύσει ένα πογκρόμ διώξεων και μηνύσεων ενάντια στο Κίνημα μας.
Να είναι σίγουροι ότι ο λαός θα βρει τρόπους ατομικούς και συλλογικούς να εξουδετερώσει και τις μπάρες στα ΜΜΜ.
Εξ άλλου οι συναγωνιστές μας στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη ( Ισπανία, Σουηδία κλπ) δείχνουν τον τρόπο.
Και όταν το μεγάλο ποτάμι των εκατομμυρίων ξεπεράσει και τις μπάρες του φόβου και της άγνοιας που έχει στα μυαλά του τότε δεν θα τους σώσει καμιά μπάρα και κανένα ελικόπτερο.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
τηλ.2110192839



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου