Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΕ ΕΠΙΒΑΤΗ- ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- βιντεο

                 Σήμερα Τετάρτη, 10/4/13,  το μεσημέρι στις 14:40, συναγωνιστής του Κινήματος Δεν Πληρώνω δέχθηκε τηλεφώνημα- καταγγελία οτι στην Ηλιούπολη, στο λεωφορείο της γραμμής 216, ελεγκτής τραμπούκισε έναν νεαρό επιβάτη που αρνήθηκε τον έλεγχο που έκανε.
Ο ελεγκτής έριξε τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού στο έδαφος και  τον άρπαξε από τον ώμο παρεμποδίζοντας τον να φύγει. Του ζήτησε ταυτότητα την οποία ο επιβάτης αρνήθηκε να του δείξει λέγοντας του ότι αυτό αποτελεί αντιποίηση αρχής.
Όταν κατέφθασαν επί τόπου και μέσα σε 5 λεπτά, οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω Ηλιούπολης, ο ελεγκτής άλλαξε ύφος . Οι συναγωνιστές παρέλαβαν τον επιβάτη και αποχώρησαν από την περιοχή. Το Κίνημα μαζί με τον νεαρό επιφυλάσσονται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του ελεγκτή. Ήδη το νομικό μας τμήμα έχει επιληφθεί του θέματος. Υπάρχουν πλήθος μαρτύρων για τα αδικήματα και την βιαιοπραγία που διέπραξε ο ελεγκτής. Είναι ένα ακόμη περιστατικό τραμπουκισμού από μεριάς των ελεγκτών ΜΜΜ.
Στο βίντεο ο ελεγκτής είναι αυτός με το κίτρινο μπλουζάκι.
Να θυμηθούμε και την περίπτωση τραμπουκισμού ελεγκτών σε βάρος ΑΜΕΑ, τό οποίο έχει ακολουθήσει την νομική οδό σε βάρος των ελεγκτών.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΜΜ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου