Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση απάντησαν χθές οι κάτοικοι της Κερατέας που αντιστέκονται απο τον περασμένο Δεκέμβρη στην επίθεση που δέχεται όλη η Λαυρεωτική και στην κατοχή που έχουν επιβάλλει οι δυνάμεις της κατοχικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ – ΔΝΤ- ΕΕ. Το βροντερό όχι στα συμφέροντα που επιδιώκουν να ληστέψουν τη ζωή και τα κοινωνικά μας δικαιώματα έφτασε μέχρι τα μπλόκα στη περιοχή που έχουν ξεκινήσει τα έργα των ΧΥΤΑ απο χιλιάδες κατοίκους και εργαζόμενους όλης της Λαυρεωτικής. Οι δυνάμεις καταστολής οπισθοχώρησαν μπροστά στη λαϊκή οργή. Το Οβριόκαστρο δεν πρόκειται να πέσει στα χέρια των εργολάβων.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ βροντοφώναξαν δυνατά υποδεχόμενοι τη συμμετοχή του Κινήματος “Δεν Πληρωνω” στην κινητοποίηση και αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό της πρόσκληση για την 1η Μάρτη στο Σύνταγμα.
Στο Σύνταγμα θα γίνει της Κερατέας! Οι κοινωνικές συμμαχίες είναι η ισχυρότερη απάντηση στην τακτική της διάσπασης των εργαζόμενων και των κοινωνικών μετώπων που επιχειρεί η σημερινή κυβέρνηση. Μαζί ανοίγουμε τις μπάρες, μαζί αρνούμαστε να πληρώσουμε εισιτήρια και χαράτσια κάθε είδους, μαζί αντιστεκόμαστε στη περιβαλλοντική καταστροφή, μαζί πολεμάμε για τα κοινωνικά , τα εργασιακά, τα πολιτικά μας δικαιώματα. Φτάνει πια, ώς εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου