Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ


Θέλουν να σπρώξουν με τα ανήθικα χέρια τους το 99% της κοινωνίας, στην απάθεια, στα αντικαταθλιπτικά και στις αυτοκτονίες. Η δοτές κυβερνήσεις των τραπεζιτών δείχνουν ξεδιάντροπα το αποκρουστικό τους πρόσωπο στο σύνολο του λαού. Μιλάνε πια ανοιχτά για βαλκανοποίηση της ζωής μας, για απόλυτη φτώχεια. Ετοιμάζουν νέα μέτρα τον Ιούνιο με χτύπημα των συντάξεων, νέο συνταξιοδοτικό, χωρίς συντάξεις, ιδιαίτερα μάλιστα μετά το κούρεμα των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων, χωρίς καν να ρωτηθούν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι.
Φτιάχνουν νέο φορολογικό σύστημα για φορολόγηση και της φτωχολογιάς και πάει λέγοντας. Το τέρας δε χορταίνει. Οι συνταξιούχοι τραβάνε πρώτοι στο σταυρό του μαρτυρίου των μνημονίων και των μέτρων. Τα "περήφανα γηρατειά" τα οδηγούν στην απόλυτη ανέχεια, δεν τους  χρησιμεύουν πια, είναι άχρηστα γέρικα κορμιά. Τους διαλύουν την αξιοπρέπεια, τους διαγράφουν απ' το χάρτη με μια μονοκοντυλιά. Μιλάνε με ταξική εμπάθεια για αύξηση του προσδόκιμου επιβιώσεως, άρα και αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης. Εξάλλου ο άνθρωπος τους χρησιμεύει μόνο όταν τους είναι παραγωγικός. Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν.
Τον τελευταίο καιρό οι αυτοκτονίες των συμπολιτών μας που φτάνουν σε απελπισία λόγω οικονομικής κρίσης πληθαίνουν ανησυχητικά. Οι περισσότερες βέβαια αποκρύπτονται. Δεν θέλουν να ταράξουν τα κακώς κείμενα και να ανάψουν σπίθες αγανάκτησης που πιθανώς να μην μπορέσουν να ελέγξουν.
Στις 4 του Απρίλη ένας 77χρονος συμπολίτης μας και συναγωνιστής, ο Δημήτρης Χριστούλας, έδωσε τέλος στη ζωή του προσθέτοντας το όνομά του σε μία μακρά λίστα συνανθρώπων μας που δολοφονήθηκαν από την πολιτική των μνημονίων και της εξαθλίωσης. Ο Δημήτρης, απελπισμένος από την πολιτική κατάσταση και τα οικονομικά βάρη έστειλε το στερνό του μήνυμα στον κήπο του Συντάγματος απέναντι από το άντρο της Βουλής, που εκεί τα δύο τελευταία χρόνια οι «εντολοδόχοι» του λαού παίζουν άσχημα παιχνίδια με τις ζωές των ανθρώπων. Θέλουν να τους βγουν τα νούμερα και διαγράφουν τις ζωές μας. Και το κυριότερο χωρίς να αισθάνονται τύψεις. Γιατί ξέρουν καλά ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ανάμεσα στις δεκάδες πολιτικές δολοφονίες ξεχωρίζει και η περίπτωση του συμπολίτη μας από το Αιγάλεω, Φραγκίσκου Π.  Στην προσπάθεια του να συνδέσει, το κομμένο από την κολώνα ρεύμα του σπιτιού του, υπέστη ηλεκτροπληξία και κινδυνεύει η ζωή του.
Έχουν γαντζωθεί στην εξουσία και δουλεύουν για τις  πολυεθνικές και τις τράπεζες. Όλα για τη σωτηρία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των αγορών. Θα τους αφήσουμε να παίζουν αυτό το στημένο παιχνίδι σε βάρος μας; Μπορούμε να βρούμε άλλο τρόπο αντίδρασης.
 Είμαστε το 99%. Αρκεί μόνο η σφικτή γροθιά του λαού για να τους ρίξει στο καιάδα της ιστορίας, μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου