Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το τρίγωνο Κατσέλη- Αρσένης- Τσίπρας (ή μιά κηδεία και ένας γάμος..)

Ενα ευτυχισμένο ζευγάρι: Κατσέλη- Αρσένης
Το τρίγωνο Κατσέλη- Αρσένης- Τσίπρας (ή μιά κηδεία και ένας γάμος..)
 
Δεν θα κατεβει ξανα στις εκλογες της 17ης Ιουνιου η Κοινωνικη Συμφωνια.

 Η «Κοινωνική Συμφωνία» υπήρξε το "νέο"  κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη. Ενα "νέο" κόμμα με παλιά δομικά υλικά. Όλα αυτά τα νέα κόμματα, στα απόνερα της βύθισης του Τιτανικού -Πασοκ, ήταν θνησιγενή. Ήταν συμφωνίες μιας χρήσης , που αν καθόταν η μπίλια και έβγαιναν στην βουλή θα συνεχιζόταν η υπαρξη τους. Τώρα που ο λαός γύρισε την πλάτη στα μεγαλοστελέχη των κυβερνήσεων του Πασοκ, ψάχνουν για άλλες σημαίες ευκαιρίας προκειμένου να γαντζωθούν στο πολιτικό προσκήνιο.

Τσίπρας - Αρσένης

Με καυγάδες και αντιδικίες ανάμεσα στους ιδρυτές του , ως φαίνεται, άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη....

 Η Κατσέλη βάζει πλώρη για τον σοσιαλδημοκρατικό Σύριζα (του όλοι οι καλοί χωράνε προκειμένου να γίνουμε το νέο Πασόκ στην θέση του Πασόκ).  Ας μην ξεχνάμε την κολοτούμπα Τσίπρα για υπηρεσιακό πρόεδρο το διαβόητο πολιτικό πτώμα, κ. Γερασιμο Αρσένη, σύζυγο της κυρίας Λούκας Κατσέλη και εισπράκτορα της οργής ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας με τον περιβόητο νόμο του. 

Στόχος τους η απορρόφηση της λαϊκής οργής και η διάσωση ενός καπιταλισμού σε κατάρρευση και αποσύνθεση. Η ραγδαία, χωρίς αρχές,  μετάλλαξη του Σύριζα σε ολοένα και περισσότερο συστημικό κόμμα είναι πασιφανής.

  Ας ξέρουν όμως την ρήση : Όποιος δεν έχει αρχές έχει, σύντομα, τέλος...

Έχουν γνώσιν οι φύλακες και δεν θα αφήσει ο λαός να κυβερνήσει ένα νέο Πασοκ- Φρανκεστάιν (φτιαγμένο με κορμό τον Σύριζα και κομμάτια από το παλιό Πασοκ κλπ). Μόνη λύση ο αγώνας για συνολικές δομικές ανατροπές.

Β.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου