Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Δ Ε Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε Τ Η Ν Χ Ρ Ε Ο Κ Ο Π Ι Α ΤΟΥΣ

http://goneisstaditikatispolis.blogspot.com/

goneis_gr@freemail.gr

Δ Ε Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε Τ Η Ν Χ Ρ Ε Ο Κ Ο Π Ι Α ΤΟΥΣ

1ον Να διαγραφούν τα χρέη των νοικοκυριών προς όλους τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες. Δωρεάν παροχές κοινής ωφέλειας σε όλους.

2ον Να μην πληρώσουμε απολύτως τίποτα από αυτά που μας ζητούν. Να πληρώσουν αυτοί που αποφάσισαν και στηρίζουν τα κατάπτυστα μέτρα, από τους δικούς τους παχυλούς μισθούς και τις περιουσίες τους.

3ον Να μπλοκαριστούν και να ανοιχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί κρατικών νομικών και φυσικών προσώπων που έχουν και είχαν εμπλοκή με τις οικονομικές και εισπρακτικές υπηρεσίες του δήμου καθώς και όλων όσων διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται τα χρήματα μας από φόρους, δημοτικά τέλη και άλλα.

Να δημοσιοποιηθούν όλες οι κινήσεις των λογαριασμών τους.

4ον Οι παιδικοί σταθμοί να περάσουν στον έλεγχο και την διαχείριση των γονιών και όλων των εργαζομένων σε αυτούς.

Έξω οι πρόεδροι των νομικών προσώπων από τους παιδικούς σταθμούς και τον δήμο. Να καταργηθεί ως θεσμός.

5ον Να διεκδικηθούν από την δημοτική αρχή τα κονδύλια για τους μισθούς των εργαζομένων, την τροφοδοσία των πάγιων αναγκών των σταθμών και των δομών του δήμου που έκλεισαν ή θα κλείσουν.

Για αυτό πληρώνουμε φόρους και δημοτικά τέλη. Τα χρήματα αυτά ανήκουν σε όλους μας. Αν η δημοτική αρχή στο σύνολό της δεν είναι ικανή να το κάνει ας παραιτηθούν όλοι τους πριν να είναι αργά για αυτούς.

6ον Να πληρωθούν άμεσα όλοι οι απλήρωτοι συμβασιούχοι του δήμου. Άμεση ανανέωση όλων των σχέσεων εργασίας συμπεριλαμβανομένης της προϋπηρεσίας τους.

Να μονιμοποιηθούν όλοι - κανείς εργαζόμενος στον αέρα. Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση την λειτουργία και τον έλεγχο των υπηρεσιών όπου ανήκουν.

7ον Να επανακτήσουμε το κοινωνικό, δημόσιο και δωρεάν έργο και χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου.

8ον Να φύγουν τώρα οι άρπαγες και κλέφτες διαχειριστές από τις ζωές μας

Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε 1η Φλεβάρη

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ € ΣΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου για την πρωτοφανή εκβιαστική άσκηση εξουσίας στα δίκαια αιτήματα των γονέων Χαϊδαρίου. Καταγγέλλουμε επίσης όλους όσους με την στάση τους, εναποθέτουν για το μέλλον μια νέα ρύθμιση, πιο υποφερτή, των αυξήσεων αλλά και όσους θεωρούν ότι στο μέλλον θα πρέπει να πληρώσουμε τα τροφεία ως έχουν. Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που ασκούν αυθαίρετες εκβιαστικές και λαοπλάνες μορφές προσέγγισης και εξουσίας στους πολίτες.

Έχουν αυταπάτες όσοι πιστεύουν ότι, από δω και στο εξής όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η άρνηση μας μέρα με τη μέρα δυναμώνει με στόχο, να μην πληρώσουμε τροφεία για την άμεση κατάργηση τους.

Οι θέσεις μας για τα τμήματα και τις δομές του δήμου που έκλεισαν ή θα κλείσουν, για τους απολυμένους -απλήρωτους συμβασιούχους και τους εργαζόμενους. Οι προτάσεις μας για τα πρόσωπα που διαχειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια την δημόσια περιουσία μας και τι πρέπει να κάνουμε, είναι καθαρές.

Καλούμε τον Σύλλογο παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών Χαϊδαρίου να καλέσει άμεσα σε ανοιχτή γενική συνέλευση με την συμμετοχή των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, ανεξαρτήτου ειδικότητας. Το θέμα δεν αφορά μόνο τους γονείς.

ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ) προτείνουμε

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση, να μην πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ το μήνα Φεβρουάριο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση για άνοιγμα και έλενχο όλων όσων διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται τους τραπεζικούς λογαριασμούς των παιδικών σταθμών.

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση για αποκλεισμό της Μιλένιουμ (ως εμπλεκόμενη τράπεζα)

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση για διαδήλωση διαμαρτυρίας το συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου