Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Οργανωνόμαστε σε όλη την Ελλάδα - Δίνουμε το παρόν σε όλες τις μεγάλες μάχες

Οργανωνόμαστε σε όλη την Ελλάδα
Δίνουμε το παρόν σε όλες τις μεγάλες μάχες

Κόρινθος 2/2/13: Μεγάλη συμμετοχή στην ανοιχτή συνέλευση
Κόρινθος: Συστράτευση για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
Τις τελευταίες εβδομάδες, ένα ένα ξεπηδούν τα μέτωπα αγώνα και αντίστασης σε όλη την Ελλάδα. Το Κίνημά μας όχι μόνον δίνει το παρόν, αλλά ενισχύει ουσιαστικά τους αγώνες αυτούς αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αποτελεί γέννημα του πρωτοπόρου λαϊκού και εργατικού κινήματος. Παλεύουμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους επιστρατευμένους εργαζόμενους του Μετρό. Αγωνιζόμαστε στο πλάι των αγροτών όλης της Ελλάδας. Το Κίνημά μας δίνει το παρόν στο πλευρό των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας, στη Φθιώτιδα και σε κάθε άλλη περιοχή όπου το αγροτικό κίνημα ξεσηκώνεται. Στηρίζουμε με την παρουσία μας και τον δίκαιο αγώνα των επιταγμένων ναυτεργατών. Μαχόμαστε μαζί με φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε Πάτρα, Κεφαλλονιά και σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να μην περάσει η διάλυση της Δημόσιας Παιδείας και να ανατραπεί το Σχέδιο Αθηνά.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήσαμε άκρως επιτυχημένες συνελεύσεις σε Κόρινθο και Πάτρα με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να αγωνιστούν με το Κίνημά μας και να πλαισιώσουν τις τοπικές επιτροπές μας. Το επόμενο διάστημα το κίνημά μας θα πραγματοποιήσει συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να οργανώσουμε όλο το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο θέλει να παλέψει και να αντισταθεί ενάντια στις πολιτικές της εξαθλίωσης. 

Πορεία και παρέμβαση στο κέντρο της Πάτρας
Η οργάνωση και ανάπτυξη του κινήματος Δεν Πληρώνω σε όλη την Ελλάδα αποτελεί κέρδος για το συνολικότερο κίνημα. Μόνο αν επιτύχουμε πλήρη συστράτευση θα μπορέσουμε να αποκρούσουμε τις επιθέσεις τραπεζιτών, τρόικας, και κυβέρνησης και να εξαπολύσουμε δυναμική αντεπίθεση. Γι’ αυτό και καλούμε κάθε έναν από εσάς να ενισχύσει το Κίνημά Δεν Πληρώνω με την ενεργή του παρουσία. Η συμμετοχή σας αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός μαζικού πόλου αντίστασης και ανατροπής. Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε γονατιστοί. Ας εγερθούμε.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
Κίνημα Δεν Πληρώνω
Καυτατζόγλου 35, Αθήνα, ΤΚ:11144
211 0192839
mail: epitropes2010@gmail.com
kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου