Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγωνιζόμενο λαό της Χαλκιδικής που μάχεται ενάντια στις δυνάμεις της ντόπιας και ξένης κατοχής, για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
Οι κοινοπραξίες των μεγαλοεργολάβων, χέρι- χέρι με τις δυνάμεις καταστολής χτυπούν τον λαό σε όλα τα μέτωπα.
Κερατέα, Εθνικοί δρόμοι, Φυλή, Γραμματικό... Καταληστεύουν και εξαθλιώνουν έναν περήφανο λαό ενώ αυτοί γίνονται συνεχώς πλουσιότεροι... Σκάνδαλα παντού.
Ο λαός αντιστέκεται στη βία τους. Θρηνουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς ενός ταξικού πολέμου που έχουν εξαπολύσει μια χούφτα απαταιώνων ενάντια στο λαό. Μόνο στον δρόμο καρμανιόλα Κορίνθου- Πατρών οι χιλιάδες  νεκροί και  σακατεμένοι βοούν, μάταια, για δικαιοσύνη σε ώτα μη ακοόντων κυβερνώντων.
Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας έδειξε ότι χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε ποτέ.
Όταν έχουμε να κλάψουμε για 5.000 που αυτοκτόνησαν- δολοφονήθηκαν με τις μνημονιακές πολιτικές, δεν μας περισσεύει κανένα δάκρυ για τις  καμένες λαμαρίνες των τανκς των μεγαλοεργολάβων.
Όταν το σύνταγμα της χώρας βιάζεται βάναυσα από τους κυβερνώντες τότε ο λαός βρίσκεται μπροστά στον μονόδρομο του άρθρου 120.
Στις Σκουριές συντελείται ένα τεράστιο έγκλημα σε βάρος του περιβάλλοντος, του δημόσιου πλούτου και της ανθρώπινης ζωής. Το έγκλημα αυτό έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Τους μεγαλοεργολάβους και το πολιτικό τους προσωπικό.
Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα επιστράτευσαν για μια ακόμη φορά τα γνωστά καλοπληρωμένα παπαγαλάκια τους των ΜΜΕ καθως και τα πολιτικά τους φερέφωνα, προκειμένου να "δικάσουν" τον αγώνα των κατοίκων της περιοχής.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, στέκεται άνευ όρων στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού, ενάντια στη χούντα των μεγαλοεργολάβων- τραπεζιτών, ντόπιων και ξένων.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου