Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ...ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Ο Καρολος Παπουλιας, ο γηραιος προεδρος της Ελληνικης Δημοκρατιας(;),σε μια δημαγωγικη κινηση παραιτηθηκε του ετησιου μισθου του , υψους 283.694 ευρω. Σε μια προφανεστατα δημαγωγικη κινηση, προσπαθει να περισωσει τα προσχηματα. Οταν ο κυριος Παπουλιας, υπεγραφε τον ενα αντιδραστικο νομο μετα τον αλλο, βυθιζοντας εναν ολοκληρο λαο στο σκοταδι και την εξαθλιωση, δεν επεδειξε την ιδια ευαισθησια. Εξ αλλου , ο αξιοσεβαστος προεδρος, ηδη εχει καλυψει τις πενιχρες, σε αυτη την ηλικια, αναγκες βιοπορισμου του. Κοινως εχει βγαλει απο τον ελληνικο λαο λεφτα να φανε και τα τρισεγγονα του. Η υποκριτικη αυτη παραιτηση, νομιζει οτι θα εξασφαλισει την υστεροφημια του, φοβουμενος την οργη του λαου. Ενα μικρο δειγμα ηταν οι αντιδρασεις του κοσμου στην παρελαση στην Θεσσαλονικη την 28/10/11 και στην Χαλκιδα, την ημερα των Θεοφανειων.
Εξ αλλου ολοι εχουν καταλαβει τον ρολο των παρατρεχαμενων της τροϊκα.
Ας μην ξεχναμε οτι ο κ. Παπουλιας δεν παραιτηθηκε του παχυλου μισθου του για να οφεληθει ο συνομηλικος του συνταξιουχος. Μην ξεχναμε οτι ολα τα χρηματα μαζευονται υπερ των τραπεζων. Οποτε ανθρακες ο θησαυρος.
Ο λαος ειναι αυτος που θα βαλει τα πραγματα στην θεση του και καθε κατεργαρη στον παγκο του. Γιατι τιποτα δεν τελειωσε. Ολα τωρα αρχιζουν.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
www.oxidiodia.gr

δειτε την σχετικη ειδηση:
Την απόφασή του να παραιτηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που λαμβάνει γνωστοποίησε στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Βάσει του κρατικού προϋπολογισμού «η ετήσια χορηγία προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέρχεται σε 283.694 ευρώ».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην εισπράττει πια την αποζημίωσή του.

«Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τον τιμά», ειδικά εν μέσω των θυσιών που καλείται να κάνει ο ελληνικός λαός, δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Ευ.Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι θα ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. (in.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου