Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

Παλια, οταν καποιος διαβαζε την Αυγη, αυτοματα χαρακτηριζοταν σαν αριστερος.
Σημερα οποιος γραφει στην Αυγη, οχι μονο δεν εξυπακουεται οτι ειναι αριστερος αλλα πολλες φορες δεν ειναι παρα ενας αντιδραστικος απολογητης του συστηματος.
Δεν θα ασχοληθουμε, σε αυτο το σχολιο μας, με εναν κυριο Θεοδωροπουλο Κωστη,οικονομολογο-ερευνητη.
(Αληθεια τι ερευνα αραγε; Ή μηπως αυτο το "ερευνητης" νομιζει οτι προσδιδει κυρος στην ιδιοτητα του;).Εξ αλλου τα γραφομενα του ειναι τοσο ρηχα και ανερματιστα που ειναι αναξια σχολιασμου.
Αυτο που ειναι πασιφανες και αξιζει σχολιασμο ειναι οχι τα γραφομενα του εν λογω κυριου περι του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αλλα οτι για μια ακομη φορα, η παλαι ποτε αριστερη Αυγη, φιλοξενει αρθρα αντιδραστικων κοντυλοφορων.
Το κινημα μας ,το Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, εχει ενοχλησει φαινεται πολυ.
Τους μεγαλοεργολαβους, τους τραπεζιτες, τους καθε ειδους ρεπατζηδες του συστηματος καθως και τα "μπομπολακια" (τους επιορκους αστυνομικους που μετατρεπονται σε ιδωτικους σεκιουριτι των μεγαλοεργολαβων).
Για αυτο και οι μηνυσεις και καθε ειδους διωξεις εναντιον μελων μας. Γιαυτο και τα χτυπηματα απο τα ΜΑΤ (βλ. Καλλιθεα κλπ). Γιαυτο και η προσπαθεια δημιουργιας συγχυσης με εικονικα κινηματα δηθεν δεν πληρωνω, του ιντερνετικου πληκτρολογιου.
Θα θελαμε να πουμε σε ολους αυτους και κυριως στην γερασμενη, παρηκμασμενη και περιφρονημενη απο το αναγνωστικο κοινο, εφημεριδα Αυγη, οτι τα στερνα τιμουν τα πρωτα. Και οταν οι πατεραδες μας που αγοραζαν κρυφα την Αυγη, μην τους δει κανενας χαφιες, ηξεραν την σημερινη της κατρακυλα, μαλλον δεν θα εμπαιναν στον κοπο.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου