Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ


Το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καταγγελει την ανανδρη τραμπουκικη επιθεση που δεχτηκε ο συναγωνιστης προεδρος των εργαζομενων στο Μετρο , Αντωνης Σταματοπουλος. Οπως αναφερεται στην καταγγελια του σωματειου εργαζομενων στο μετρο:
"Ομάδα τραμπούκων, σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, με επικεφαλής τον πρόεδρο των ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ Κωνσταντίνο Δήμα και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, με κλωτσιές, μπουνιές και σπρέι για τα μάτια, επιτέθηκε στον Αντώνη Σταματόπουλο με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι και την εισαγωγή του στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.
Αιτία του σοβαρότατου αυτού επεισοδίου στάθηκε η καταγγελία του προέδρου μας για την άνιση μεταχείριση μεταξύ των εργαζομένων του Μετρό και του Ησαπ σχετικά με το νέο μισθολόγιο και τον διαφορετικό τρόπο που αυτό εφαρμόστηκε στις δύο εταιρείες, καθώς και με τον κανονισμό εργασίας και το νέο οργανόγραμμα."
Δεν μας κανουν εντυπωση αυτες οι επιθεσεις. Οταν το γαλαζογκριζοπρασινο κρατος των τραπεζιτων δεν μπορει να κυβερνησει με "δημοκρατικα" μεσα, επιστρατευει τα ΜΑΤ και το παρακρατος των τραμπουκων. Το κινημα μας εχει ακομη και προσφατα νοιωσει στο πετσι του, με την επιθεση των ΜΑΤ στην Καλλιθεα, αυτο που βιωσε σημερα ο συναγωνιστης Αντωνης Σταματοπουλος. Με τους εργαζομενους στο μετρο και ιδιαιτερα με τον Αντωνη Σταματοπουλο μας συνδεουν μακροχρονοι αγωνιστικοι δεσμοι. Στην διαρκεια των μεγαλων διαδηλωσεων και απεργιων στο συνταγμα, βρεθηκαμε πλάι-πλάι στην περιφρούρηση του σταθμού μετρό Συντάγματος και του προχειρου ιατρείου στον ιδιο χωρο. Στο πλάι των 8 συλληφθέντων μελών του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ βρέθηκε προχθές ο συναγωνιστής μας στο αυτόφωρο της Ευελπίδων. Το κράτος των τραπεζιτών ξέρει απο ποιους κινδυνεύει: Απο τις ανεξάρτητες ακηδεμόνευτες φωνές που δεν ξεπουλάνε αγώνες. Δεν ξέρουν ομως οτι ολοι διαθέτουμε και ενα αλλο οπλο: Την αλληλεγγυη μας. Συναγωνιστη Αντωνη, δεν εισαι μόνος. Ολοι μαζι να στειλουμε στον καιαδα της ιστοριας ολους αυτους που θελουν να μας γυρισουν σε ενα σκοτεινο μεσαιωνα.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.oxidiodia.gr

δειτε επισης βίντεο που γυριστικε πριν λιγο απο το Νοσοκομειο Νικαιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου