Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/12/11, ΣΤΙΣ 9 πμ


ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/12/11, ΣΤΙΣ 9 πμ

Την ΤΡΙΤΗ 20/12/11 στις 9 πμ στα δικαστήρια της Ευελπιδων (κτήριο 7, αίθουσα 2), δικάζεται ο συναγωνιστής του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δημήτρης Αγγελής-Δημάκης.

Μετά από μια ειρηνική πανεργατική πορεια, στις 28/6/2010, που συμμετειχε το κινημα μας, ανδρες των δυναμεων των ΜΑΤ προχωρησαν αναιτια σε μια επιθεση κατά των διαδηλωτων με αποτελεσμα να συλληφθει και να χτυπηθεί βάναυσα ο συναγωνιστης.

Είναι φανερο λοιπον ότι το κρατος προσπαθει, από την ιδρυση του κινηματος να το καταστείλει με κάθε δυνατο τροπο. Αρχισε με σωρεία μηνύσεων , απο τις εταιρίες των μεγαλοεργολάβων αλλά και απο το κράτος, σε βάρος συναγωνιστών, προχώρησε σε σύλληψη σε απεργιακή πορεία και τελευταίο συμβάν ήταν οι 8 συλλήψεις συναγωνιστών του κινήματος μετά από δράση στην ΔΕΗ στην Καλλιθέα.

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μέσα σε 2 και πλέον χρόνια έχει καταφέρει να φοβίσει τόσο πολύ τους εξουσιαστές οι οποίοι δεν μπορούν να το καταστείλουν με όποιο τρόπο και να προσπαθήσουν, γιατί απλούστατα εκφράζει βαθιές κοινωνικές ανάγκες.

Το κίνημα μας βγαίνει πολύ δυνατότερο και αναγεννημένο μέσα από αυτές τις κινήσεις πανικού της κυβέρνησης και των δεκανικιων της.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/12/11, ΣΤΙΣ 9 πμ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr www.denplironodenplirono.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου