Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ;

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρωθυπουργός, με στελέχη του κόμματος του μοιράζει φυλλάδια στα διόδια. Οι συναγωνιστές μας παραπέμπονται σε δίκη γιατί έκαναν το ίδιο. Ο πρωθυπουργός πότε;


4 άνθρωποι παραπέμπονται σε δίκη την Πέμπτη 22/9/16 στα δικαστήρια Λαμίας. Ανάμεσα σε αυτούς για πολλοστή φορά κατηγορούμενοι,   οι συναγωνιστές Σούλα Γαλάνη Αυλακιώτη, Απόστολος Αυλακιώτης (του Κινήματος Δεν Πληρώνω Φθιώτιδας και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας) και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Κατηγορούνται για παρακώλυση και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών  όταν μαζί με εκατοντάδες άλλους συναγωνιστές (30 άτομα κατά την αστυνομία) άνοιξαν τα διόδια της Αγίας Τριάδας του Μώλου Φθιώτιδας, την Τετάρτη 5/10/2011.
Μοίραζαν φυλλάδια στα διόδια και επέτρεπαν στους διερχόμενους οδηγούς να μην πληρώνουν διόδια.

Μάρτυρες κατηγορίας ένας αστυνόμος της τοπικής τροχαίας (συστεγαζόμενης με τα γραφεία της εταιρίας των μεγαλοεργολάβων) και ο προϊστάμενος των τοπικών διοδίων. Οι εν λόγω μάρτυρες  πρώτη φορά έβλεπαν στη ζωή τους να μοιράζονται φυλλάδια στα διόδια!!

Αλήθεια ο πρόεδρος της κυβέρνησης κ. Τσίπρας και τα στελέχη του Σύριζα πότε θα κληθούν να δικαστούν για το ίδιο αδίκημα, που κατηγορούνται τα στελέχη του Κινήματος Δεν Πληρώνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου