Έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του τάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νεομετεγγραφείς βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης!
Σύμφωνα με ...
πληροφορίες του CRETALIVE ο κ.Μιχελογιαννάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει, μέχρι τις 27 του μήνα, τη δημιουργία της τάσης που στην πραγματικότητα θα καλύπτει τον ΠΑΣΟΚογενή χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, όλους αυτούς δηλαδή που αρχικά ήταν στο ΠΑΣΟΚ και μετακινήθηκαν προς την πλευρά Τσίπρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάτω από την σκέπη αυτής της τάσης αναμένεται να ενταχθούν οι κ.Μητρόπουλος, Τσουκαλάς, Κουρουμπλής, Χρυσογόνος κ.α που έχουν πάνω κάτω την ίδια αντίληψη για τα πολιτικά πράγματα.
Η λογική τους φαίνεται να είναι πάντως κοντά στις ιδέες του Αλέξη Τσίπρα( ειναι ενήμερος για την κίνηση αυτή...) και φυσικά στα πλαίσια της νομιμότητας που δίνει πλέον το δικαίωμα στην ύπαρξη τάσεων όχι όμως και συνιστωσών..
Ο ίδιος ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης άλλωστε το αποκαλυπτει σε άρθρο όπου μεταξύ άλλων τονίζει:
Νιώθω επίσης περήφανος που αίτημά μου πολλών χρόνων τότε που θήτεψα στο ενοχικό ΠΑΣΟΚ γίνεται πράξη με την από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ προβλεπόμενη ύπαρξη  και δημοσιοποίηση τάσης, αρκεί αυτός που βρίσκεται στην τάση:
Να δέχεται την αρχή της πλειοψηφίας.
Να δημοσιοποιεί πρώτα την επίσημη θέση του κόμματος και μετά να εκφράζει και τη δική του.
Σαφώς και είναι ευχής έργον στις επερχόμενες εκλογές να κατορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αυτοδυναμία.

cretalive.gr