Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ  ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ!!
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!


Όσο περνάει ο καιρός, καταδεικνύεται όλο και πιο ξεκάθαρα ότι οι μεγάλες κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων του Συντάγματος καθώς και η ηρωική απεργία των Χαλυβουργών άφησαν μία πολύ σημαντική παρακαταθήκη για το εργατικό κίνημα. Η κληρονομιά αυτή, έγκειται στη σφυρηλάτηση δεσμών εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικά μετερίζια ακόμα και με διαφορετικές πολιτικές καταβολές ή αντιλήψεις.
 Οι σχέσεις αυτές που καλλιεργήθηκαν, δοκιμάζονται πλέον με επιτυχία και στους αγώνες του σήμερα, αποτελώντας τον σπόρο για το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης που στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων του Μετρό.
Η στήριξη και επέκταση τέτοιων απεργιακών αγώνων με ξεκάθαρα ταξικά χαρακτηριστικά είναι επιτακτική. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Η άρχουσα τάξη μαζί με τις πολιτικές της μαριονέττες και το φασιστικό παρακράτος έχουν ευθυγραμμιστεί πλήρως προκειμένου να εξοντώσουν το λαό, φυσικά και οικονομικά.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, χρόνια τώρα στο πλευρό των αγώνων των εργαζομένων, στήριξε από την αρχή και αυτήν την απεργία με όλες του τις δυνάμεις και την ισχυρή φυσική του παρουσία. Με όλους τους εργαζόμενους του Μετρό άλλωστε, μας συνδέουν ισχυροί αγωνιστικοί δεσμοί που έχουν δοκιμαστεί στην πράξη μέσα από κοινούς αγώνες.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ο  αγώνας των εργαζομένων του Μετρό  αλλά και κάθε άλλος εργατικός  αγώνας με τέτοια χαρακτηριστικά θα βρει σύσσωμο το Κίνημα Δεν Πληρώνω  στην πρώτη γραμμή της μάχης μαζί με τους απεργούς. 
Θα είμαστε στις επάλξεις μέχρι την επίτευξη μίας πανεργατικής γενικής απεργίας διάρκειας που θα έχει ως στόχο την ανατροπή όλων αυτών που μας καταδυναστεύουν και θα προετοιμάσει το έδαφος για την πλήρη επικράτηση του λαού σε όλα τα επίπεδα. 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου