Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/9


ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ- ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΑΚΗ , ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9/12, ΣΤΙΣ 9 πμ. ΚΤΗΡΙΟ 9, ΑΙΘΟΥΣΑ 4

Η κακοστημένη βιομηχανία μηνύσεων ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζεται. Μέσα σε μια εβδομάδα έχουμε την δεύτερη δίκη.
Η πρώτη ήταν η δίκη των 7 συναγωνιστών για την ΔΕΗ Καλλιθέας που κατέληξε στην αθώωση χωρίς αμφιβολίες όλων.
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9999.html )
Στις 17 Δεκέμβρη 2012 δικάζονται στο Κιάτο 8 συναγωνιστές με χαλκευμένες κατηγορίες.
Στις 7 Γενάρη 2013 δικάζονται στην Κόρινθο 2 συναγωνιστές.
Και έπεται συνέχεια.
Νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν. Αλλά δεν ξέρουν ότι όχι μόνο δεν μας τρομάζουν αλλά μας εξοργίζουν;
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9/12, στις 9 πμ στα δικαστήρια της Ευελπιδων (κτήριο 9, αίθουσα 4), δικάζεται ο συναγωνιστής του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δημήτρης Αγγελής-Δημάκης, κάτοικος Αφιδνών.

Μετά από μια ειρηνική πανεργατική πορεια, στις 28/6/2010, που συμμετειχε το κινημα μας, ανδρες των δυναμεων των ΜΑΤ προχωρησαν αναιτια σε μια επιθεση κατά των διαδηλωτων με αποτελεσμα να συλληφθει και να χτυπηθεί βάναυσα ο συναγωνιστης.
Είναι φανερο λοιπον ότι το κρατος προσπαθει, από την ιδρυση του κινηματος να το καταστείλει με κάθε δυνατο τροπο.
Αρχισε με σωρεία μηνύσεων , απο τις εταιρίες των μεγαλοεργολάβων αλλά και απο το κράτος, σε βάρος συναγωνιστών, προχώρησε σε σύλληψη σε απεργιακή πορεία και τελευταίο συμβάν ήταν οι 8 συλλήψεις συναγωνιστών του κινήματος μετά από δράση στην ΔΕΗ στην Καλλιθέα.

Όπως κατέρρευσε η σκευωρία του κράτους των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων με την πανηγυρική αθώωση των 7 συναγωνιστών μας στην υπόθεση της ΔΕΗ Καλλιθέας, έτσι θα καταρρεύσει και η σκευωρία ενάντια στον συναγωνιστή Δημήτρη.

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μέσα σε 3 χρόνια έχει καταφέρει να φοβίσει τόσο πολύ τους εξουσιαστές οι οποίοι δεν μπορούν να το καταστείλουν με όποιο τρόπο και να προσπαθήσουν, γιατί απλούστατα εκφράζει βαθιές κοινωνικές ανάγκες.
Το κίνημα μας βγαίνει πολύ δυνατότερο και αναγεννημένο μέσα από αυτές τις κινήσεις πανικού της κυβέρνησης και των δεκανικιων της.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9/12, ΣΤΙΣ 9 πμ ΚΤΗΡΙΟ 9 ΑΙΘΟΥΣΑ 4

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.kinimadenplirono.gr
Διαβαστε εδω περισσοτερα για την υποθεση- δειτε φωτογραφιες απο την συλληψη και κακοποιηση του συναγωνιστη Δημητρη Αγγελή - Δημάκη
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/12/2012-9-7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου