Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ


Εκατονταδες κατοικοι και εργαζομενοι, στην μεγαλυτερη , ισως, τοπικη πορεια διαμαρτυριας για να μην κλεισουν τα 3 νοσοκομεια της περιοχης.
Η πορεια ξεκινησε μετα την συγκεντρωση στο Γενικο Νοσοκομειο Πατησιων, προχωρησε στην Πατησιων, εκανε σταση στο 7ο Θεραπευτηριο στην οδο Καυτατζογλου και κατευθυνθηκε στο Νοσοκομειο Παμμακαριστος στην οδο Ιακωβατων.
Ακολουθως η πορεια δια μεσου της Αχαρνων κατεληξε παλι στο Γ.Ν.Πατησιων.
Αξιζει να αναφερθει η προκλητικη παρουσια ανδρων της ομαδας ΔΙΑΣ που μπηκαν στο χωρο του προαυλιου του Νοσοκομειου Πατησιων . Στις διαμαρτυριες των συγκεντρωμενων ελεγαν οτι δεν θα επιτρεψουν την εισοδο σε αλληλεγγυους γιατι υπηρχαν πληροφοριες για καταληψη. Οταν αρχισε να αυξανει το πληθος των συγκεντρωμενων τα οργανα βγηκαν εκτος νοσοκομειου. Ειναι πολυ σημαντικο οτι τετοιες πορειες στις γειτονιες ενημερωνουν και ευαισθητοποιουν τους κατοικους που σιγα- σιγα αρχιζουν να ξεμυτιζουν στο πλευρο των εργαζομενων (δεν αναφερομαστε βεβαια στις τοπικες λαϊκες συνελευσεις που απο την πρωτη στιγμη επαιξαν σημαντικα ενεργο ρολο στον αγωνα εναντια στο κλεισιμο των νοσοκομειων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου