Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

25η Μαρτίου: Ο τρόμος λαϊκής εξέγερσης πάνω από το αστικό κατεστημένο


Είναι τρομοκρατημένοι. Όσο πλησιάζει η 25η Μαρτίου τόσο τα πολιτικά πρόσωπα και η κυβέρνηση ανησυχούν για την έκφραση της λαϊκής αγανάκτησης και οργής, καθώς οι μαχητικές διαδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου φαντάζουν ως αγωνιστική παρακαταθήκη που όλοι θέλουμε να επαναλάβουμε και να υπερβούμε.

Ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τα αισθήματα μίσους και απέχθειας που νιώθει η κοινωνία για την ταξική πολιτική τους που εξυπηρετεί Έλληνες και ξένους τοκογλύφους, μας μετατρέπει σε σύγχρονους δούλους βορά σε ελληνικό και διεθνές κεφάλαιο.

Δεν ξέρουν πού να κρυφτούν. Τα τελευταία γεγονότα στην παρέλαση της Ρόδου τούς θύμισαν ότι η κοινωνία τους ψάχνει...

Ποιος άλλος θα μπορούσε να αισθανθεί καλύτερα το τι τους περιμένει την 25η Μαρτίου από τον πρώην ροπαλοφόρο, τον ακροδεξιό με το κουστούμι, τον άνθρωπο των εργολάβων και δημιούργημα των καναλιών τους, Βορίδη;

Και έτρεξε να κλαφτεί στον Παπαδήμο.

"Θα σφαχτούμε"! Με αυτό τον τρόπο έθεσε το ζήτημα η τελευταία μεταγραφή της ΝΔ, με μεσολάβηση των καναλιών, στο υπουργικό συμβούλιο που χρωματίστηκε από τον προβληματισμό και την αγωνία πολλών υπουργών. Σε μια ακόμη παράστασή του ο Βορίδης με δραματικό τόνο δήλωσε πως «είναι απαράδεκτοι οι προπηλακισμοί κατά τη διάρκεια των παρελάσεων» και δήλωσε χαρακτηριστικά: "ανησυχούμε όλοι μας, θα μας σφάξουν".
Ο φόβος και η αγωνία της κυβέρνησης είναι τόσο έκδηλη που για το εάν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις ή όχι στις 25 Μαρτίου, θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα με την συμμετοχή του κ. Παπαδήμου και των υπουργών Άμυνας, Παιδείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες υπάρχει η σκέψη να μην πραγματοποιηθεί σε καμία πόλη παρέλαση, παρά μόνο στην Αθήνα με τεράστια φυσικά αστυνομική κινητοποίηση, μπροστά σε επιλεγμένο και φακελωμένο ακροατήριο στρατιωτικών. Επίσης υπάρχει και η σκέψη για εορταστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους.

Όμως, ήρθε η ώρα του ΛΑΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.

Για να βρεθεί η πραξικοπηματική κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, όλοι αυτοί που στηρίζουν και κερδίζουν από τα Μνημόνια της εργατικής καταδίκης και της κοινωνικής εξαθλίωσης, απέναντι στο λαό.

Για να βρεθεί η αφορολόγητη εκκλησιαστική κάστα, οι μεγάλες πολιτικές οικογένειες που κάνουν βόλτες στου κόσμου τις off shore, οι καναλάρχες, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και οι εργολάβοι της χειραγώγησης, της τρομοκράτησης και της προπαγάνδας, απέναντι στο ενάμισι εκατομμύριο άνεργους.

Για να βρεθεί όλο το σάπιο αστικό κατεστημένο και οι στρατοκράτες που μαζί με τους αστούς πολιτικούς έφαγαν και τρων τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων απέναντι στις οικογένειες αυτών που οδήγησαν στην αυτοκτονία και τη μετανάστευση.

Αυτοί και Εμείς. Η μειοψηφία των αφεντικών, των δημοσιοκάφρων, των ασφαλιτών και των χαφιέδων, απέναντι στην εργαζόμενη πλειοψηφία. Στους εργαζόμενους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους που με τον ιδρώτα και το αίμα μας παράγουμε τον κοινωνικό πλούτο, ζούμε τίμια από το μόχθο τους. Και αγωνιζόμαστε ενάντια σε αυτούς που θέλουν να μας στερήσουν την Αξιοπρέπεια και την Ανθρωπιά μας. Γιατί η αγωνία και η απελπισία του ανέργου στην Κομοτηνή είναι γνώρισμα κάθε λαϊκού νοικοκυριού, κάθε γονιού που παλεύει να αναστήσει τα παιδιά του, κάθε νέου που έχει όνειρα και ιδανικά, κάθε συνταξιούχου που πάλεψε δεκαετίες και δε δέχεται να τον πετάξουν αδύναμο και απροστάτευτο στο κοινωνικό περιθώριο.

Την 25η Μαρτίου Να Ξεσηκωθούμε. Την 25η Μαρτίου ας κάνουμε τα όνειρά μας και τους εφιάλτες τους Πραγματικότητα.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου