Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Μεγαλη συγκεντρωση διαμαρτυριας στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ



Μεγαλη συγκεντρωση διαμαρτυριας στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Πληθος κοσμου συγκεντρωθηκε χθες, Παρασκευη 26-6-10 , στις 10.30 εως μετα τη 1.30 το βραδυ, στην πεζογεφυρα της οδου Ποσειδωνος, στο Ελληνικο. Αιτια της συγκεντρωσης διαμαρτυριας, οπως αναφερει και το σχετικο καλεσμα που αναρτηθηκε στο μπλογκ μας:
Ο Δήμαρχος του Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης συνεχίζει να μας συγκινεί με τη δράση του. "Σήμερα κλείνει 59 ημέρες απεργίας πείνας, όμως η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο.
Στα προβλήματα για τα οποία κάνει απεργία πείνας ο Δήμαρχος έρχεται να προστεθεί και η ποινική δίωξη για στάση, υποκίνηση σε στάση και φθορά ξένης περιουσίας!
Ως εδώ!
Να σταματήσουν οι διώξεις
Να παραχωρηθούν οι πλαζ στο δήμο Ελληνικού
Να κλείσουν τα παράνομα νυχτερινά κέντρα".
Παρευρεθηκαν μελη και βουλευτες του Συριζα, αντιπροσωπια του ΕΕΚ- Εργατικου Επαναστατικου κομματος, εκπροσωποι κινηματων πολης, συνδικαλιστες, δημοτικοι συμβουλοι και πολλοι αλλοι. Μεταξυ αλλων χαιρετισμο απο μικροφωνου απηυθυναν εκπροσωποι απο την αντιμονοπωλιακη κινηση Stop cartel, απο τις Επιτροπες Αγωνα Κατοικων, πολιτων και Εργαζομενων εναντια στα διοδια κα. Παρευρεθηκε επισης αντιπροσωπια της Ανοιχτης Πρωτοβουλιας Πολιτων Βορειας Αττικης- Ευβοϊκου. Υπηρχε εντονη παρουσια ανδρων των ΜΑΤ, αλλα αυτοι που "καθαριζαν" ηταν οι μπραβοι των νυχτερινων κεντρων.
Ηταν μια καλη εκδηλωση συμπαραταξης για κοινα προβληματα με κοινο επιμυθιο: Να ανατρεψουμε αυτους που προσπαθουν να μας γυρισουν στον Μεσαιωνα!
http://kinimataapotakato.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου