Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


Το μεγάλο ΟΧΙ είναι του λαού 
 

Ο λαός δήλωσε με συντριπτική πλειοψηφία ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Ένα ΟΧΙ στα μνημόνια, στις πολιτικές δολοφονίες – αυτοκτονίες, 
...
στην ανεργία, στη μετανάστευση των νέων, στους πλειστηριασμούς των σπιτιών μας, στις διακοπές ρεύματος και νερού, στη διάλυση της παιδείας και  της υγείας, στο ξεπούλημα των δρόμων, των ελεύθερων χώρων και των παραλιών στους ιδιώτες, στην εκποίηση των λιμανιών, των νησιών και όλου  του δημόσιου πλούτου, στη συνεχή φτωχοποίηση του λαού και στο ξεπούλημα της ζωής του γενικότερα.

Το ΟΧΙ του λαού δεν αποτελεί με κανένα τρόπο λευκή επιταγή στη κυβέρνηση προκειμένου να παζαρέψει ένα “ευνοϊκότερο” μνημόνιο.

Τα παπαγαλάκια της διαπλοκής και οι πολιτικοί, πιστοί υπηρέτες των ξένων και εγχώριων καπιταλιστών, προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να μεταστρέψουν τη κοινή γνώμη νομίζοντας ότι απευθύνονται σε προβάτα. 
Ο λαός απέδειξε με τη ψήφο του, στη μεγάλη πλειοψηφία, το αντίθετο.
 Όμως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Η παγκόσμια  αντίδραση θα προσπαθήσει να χτυπήσει τον λαό για την “αυθάδειά” του, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι ο ελληνικός λαός και όσοι αντιμάχονται τα μνημόνια.

Απαιτούμε και παλεύουμε, ανάμεσα στα άλλα, για: τη διαγραφή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, την ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών σε όλα τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, την εθνικοποίηση των τραπεζών κάτω από τον έλεγχο των εργαζομένων και τη παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση και κερδοσκόπησαν πάνω στα κόκαλα του λαού.
Καλούμε το λαό, χρησιμοποιώντας σαν εφαλτήριο αυτό το μεγαλειώδες ΟΧΙ, να συνεχίσει να παλεύει συντονισμένα και πιο έντονα, για ριζικές κοινωνικές αλλαγές ώστε να κατακτήσει όλα αυτά που δικαιούται.


 

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Καυτατζόγλου 8, Αθήνα, ΤΚ 111 44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου