Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Άκρως επιτυχημένη η παρέμβαση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη ΔΕΗ και στο Δημαρχείο Μενιδίου. Η οικογένεια του κ. Σπύρου ξανά στο φως μετά από 3 χρόνια. (περισσότερες φωτογραφίες)
Η μαζικότατη συγκέντρωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω σήμερα (09-01-13) στη ΔΕΗ και στο Δημαρχείο Μενιδίου συνοδεύτηκε από μία ακόμη μεγάλη νίκη. Ο κ. Σπύρος, η καρκινοπαθής γυναίκα του και το 10χρονο παιδί τους, που βρίσκονταν επί τρία ολόκληρα χρόνια στο σκοτάδι θα έχουν επιτέλους φως και δεν θα παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορόνα γράμματα. 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του στο μέτωπο της προάσπισης του αναφαίρετου δικαιώματος των συμπολιτών μας στην πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα, υψώνοντας τείχος μπροστά στα βάρβαρα και δολοφονικά σχέδια των κυβερνώντων. Ο ασυμβίβαστος καθημερινός αγώνας μας σε συνδυασμό με την ανάδειξη της συντελούμενης κοινωνικής καταστροφής στα μέσα ενημέρωσης όπου παρίστανται εκπρόσωποι του κινήματος Δεν Πληρώνω, έχουν στριμώξει την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΔΕΗ στη γωνία. 

Μετά τις χιλιάδες επανασυνδέσεις ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, μετά από την επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια της κυρίας Ευγενίας και του διαβητικού παιδιού της πριν από μερικές εβδομάδες με την παρέμβασή μας στη ΔΕΗ Κηφισιάς, έρχεται και η επανασύνδεση του κομμένου από την κολόνα ρεύματος της οικογένειας του κ. Σπύρου μετά από παρέμβασή μας στη ΔΕΗ Μενιδίου. Η δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ βρίσκει απάντηση μόνο μέσα από τους αγώνες μας. 

Αντεπίθεση τώρα για να μην αφήσουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Φωτογραφίες απο την σημερινή δράση-διαμαρτυρία του κινήματος για την επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια στο Μενίδι.Η οικογένεια του Σπύρου Κ. με ενα 10χρονο παιδι και μητέρα καρκινοπαθή, που απο την αναλγησία της ΔΕΗ ,εχει μείνει χωρίς ρεύμα για 3 ολόκληρα χρόνια .Παρεμβήκαμε στον διευθυντη της ΔΕΗ Μενιδιόυ ,αλλά και στον δήμαρχο Μενιδίου και καταφέραμε να γίνει η επανασύνδεση στο σπίτι της οικογένειας.Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!Το ρέυμα ειναι κοινωνικό αγαθό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου