Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ- ΔΗΜΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

                            ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 


Η κυβέρνηση της τρόικα, των τραπεζιτών και των λοιπών μεγαλοκαρχαριών, έχει οργανώσει μια μαζική επίθεση σε όλα τα μέτωπα ενάντια στον ελληνικό λαό, καταδικάζοντάς τον στην απόλυτη ανέχεια και εξαθλίωση.
Το ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο αποτελεί ένα δημόσιο κοινωνικό αγαθό, σε μια κοινωνία στοιχειώδους πρόνοιας και αλληλεγγύης δε θα έπρεπε να στερείται από κανέναν πολίτη και ιδίως από τις ευπαθείς ομάδες.
Στην κοινωνία όμως του Μεσαίωνα, του πλουτισμού των καπιτα-ληστών και των παρατρεχάμενων λαμογιών,  η ΔΕΗ καταδικάζει στο σκοτάδι, τον καύσωνα ή το ψύχος πάνω από 1000 νοικοκυριά κάθε μέρα.
Δοσίλογοι-δήμιοι εργολάβοι, για μικρό αντίτιμο έχουν κατά κύριο λόγο αναλάβει τη διάπραξη του κοινωνικού αυτού εγκλήματος, εισβάλλοντας στα ρολόγια των σπιτιών και κόβοντας το ηλεκτρικό ρεύμα.
Από την άλλη οι περισσότεροι καλοθρεμμένοι διευθυντάδες των τοπικών υποκαταστημάτων της ΔΕΗ ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την πολιτική των γκόλντεν μπόυς της κεντρικής ΔΕΗ και των κυβερνώντων. Αρνούνται διακανονισμούς εντός των πλαισίων της ελληνικής πραγματικότητας της ανεργίας και της ανέχειας, στους φτωχούς πολίτες, σφίγγοντάς τους ακόμα περισσότερο τη θηλιά γύρω από το λαιμό.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, εδώ και 4 χρόνια στο πλευρό του ελληνικού λαού, με πρωτοπόρα δράση, δηλώνει απερίφραστα ότι αυτό δε θα τους περάσει.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, με χιλιάδες επανασυνδέσεις κομμένου ρεύματος σε νοικοκυριά φτωχών, ευπαθών και άρρωστων συμπολιτών μας σηκώνει τη σημαία της λαϊκής αντίστασης, υπερασπίζοντας το Δίκαιο και τη Σύνταγματκή νομιμότητα.
Καλούμε όλες τις οργανώσεις, τις συλλογικότητες, τα κόμματα και τους φορείς που μιλούν στο όνομα του λαού να συμπλεύσουν μαζί μας, στον αγώνα αυτό και να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας χωρίς ρεύμα.
Καλούμε τη συνδικαλιστική ηγεσία των εργαζομένων της ΔΕΗ να πάρει επίσημη θέση αλλά κυρίως να αναλάβει δράση ενάντια στα κοψίματα ρευμάτων.
Καλούμε κυρίως όμως, όλο το λαό να αυτοοργανωθεί σε κάθε γειτονιά, να υπερασπιστεί το γείτονα και να δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης των ρολογιών.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε συμπολίτης μας μείνει χωρίς ρεύμα, τον καλούμε να επικοινωνήσει με το Κίνημα Δεν Πληρώνω τηλεφωνικώς ή ερχόμενος σε μία από τις Ανοιχτές μας Συνελεύσεις κάθε Τρίτη (οδός Καυτατζόγλου 35 - Πατήσια στις 7:30μμ) προκειμένου μία Ομάδα Επανασυνδεσης Ρεύματος του Κινήματος Δεν Πληρώνω να σπεύσει.
Καλούμε οποιονδήποτε συμπολίτη μας θεωρεί ότι είναι θύμα εκβιασμού ή παράνομης δράσης, από οποιονδήποτε παράγοντα της ΔΕΗ (από εργολάβο μέχρι διευθυντή) να επικοινωνήσει με το Κίνημα Δεν Πληρώνω προκειμένου να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε κινηματικά και νομικά.
Η ενότητα, η αλληλεγγύη και ο αγώνας μας θα δώσουν τη λύση!

-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ -ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

                      ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
                       www.kinimadenplirono.gr
                               τηλ.2110192839

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου