Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡ(Ι)ΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ!!
ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡ(Ι)ΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι σε περιόδους βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής αστάθειας το πολιτικό σύστημα εξουσίας εκφασίζεται βίαια, βγάζοντας κάθε δημοκρατικό μανδύα με τον οποίο μεταμφιεζόταν σε περιόδους σχετικής κοινωνικής ηρεμίας.
Όπως και στα περισσότερα  αστικά κράτη, έτσι και στη χώρα μας, οι φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές δεν αποτελούν μονοπώλιο του φασιστικού παρακράτους, αλλά κυρίαρχη πολιτική πρόταση του ίδιου του αστικού κράτους. Ο αυταρχισμός της εξουσίας απέναντι στο λαό, προτάσσεται ευθέως, ως μία θεμιτή, σύννομη και αναπόφευκτη πρακτική, η οποία θα αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για τα θεσμικώς κατοχυρωμένα κεκτημένα της άρχουσας τάξης.
Η προάσπιση των συμφερόντων της ισχυρής μειοψηφίας προβάλλεται από την αστική προπαγάνδα ως μονόδρομος σωτηρίας της κοινωνίας, καθώς χωρίς την αφαίμαξη του 99%, πώς θα συνεχίζει να συντηρείται ένα σύστημα για το οποίο η εκμετάλλευση των πολλών από μία χούφτα άπληστων, αποτελεί όρο ύπαρξης και διαιώνισης;
Ο αυταρχισμός της εξουσίας γίνεται ολοένα και πιο εμφανής στις μέρες μας. Εκτός από τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, το γεγονός αυτό καταδεικνύεται και από την προσπάθεια φίμωσης και καταστολής κάθε πολίτη που αντιστέκεται. Κάθε ασυμβίβαστη φωνή πρέπει να καταπνιγεί με κάθε τρόπο. Οι κάτοικοι «γαλατικών χωριών» που αντιστέκονται στον Ρωμαίο κατακτητή (βλ. Ιερισσό), οι απεργοί που διεκδικούν το δικαίωμα στην
αξιοπρέπεια (βλ. Χαλυβουργία, Μετρό κ.α.), οι εξεγερμένοι σκλάβοι-μετανάστες (βλ. Μανωλάδα, Κόρινθο, Αμυγδαλέζα), οι αγωνιζόμενοι φοιτητές και συνταξιούχοι αποτελούν απειλή για τα σχέδιά τους και πρέπει να σωφρονιστούν. Η μόνη φωνή που πρέπει να επικρατήσει, σύμφωνα με αυτούς, είναι η φωνή των μεγαλοεργολάβων, των τραπεζιτών και των υπόλοιπων κοινωνικών παρασίτων που μας απομυζούν.
Ο λαός δεν πρέπει να σιωπήσει.
Οφείλει να  σηκωθεί όρθιος και να βροντοφωνάξει.
Να δώσει μάχες σε όλα τα μέτωπα, χωρίς δισταγμό. Να μην πιστέψει ψεύτικες υποσχέσεις υποψήφιων σωτήρων ούτε και να γλυκαθεί από εύκολες λύσεις που του προτάσσουν για να τον αποκοιμίσουν.
Όλοι οφείλουμε να δώσουμε το μερίδιο της μάχης που μας αναλογεί όχι ατομικά, αλλά συλλογικά.
Ενωμένοι, Θα νικήσουμε!!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου