Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ "ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ"


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ « ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ»

Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η εξυβριστική επίθεση του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Πάγκαλου στο τελευταίο του πόνημα  «Τα φάγαμε μαζί», στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει , ντόπιοι και ξένοι μεγαλοκαρχαρίες, όποιος έχει πάρει ξεκάθαρη και μαχητική θέση υπέρ των συμφερόντων του λαού, είναι λογικό να συγκεντρώνει τα πυρά του αντίπαλου στρατόπεδου.

Εμείς, το Κίνημα Δεν Πληρώνω, γεννηθήκαμε  μέσα από την πάλη του   ελληνικού λαού  να αντισταθεί στους   τραπεζίτες, μεγαλοεργολάβους, βιομηχάνους και το πολιτικό τους υπηρετικό προσωπικό.
Αποτελούμε ένα Κίνημα, σάρκα από τη σάρκα του λαού, που οργανώνουμε καθημερινά την αντίσταση αλλά και την αντεπίθεση προκειμένου να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.
Ο "κύριος" Πάγκαλος, μας τιμά ιδιαίτερα με το να μας εξυβρίζει.
Θα ήταν τρομερά ανησυχητικό για εμάς αν μας έπλεκε το εγκώμιο.
Ως γνήσιος "δημοκράτης", καταξιωμένος στη συνείδηση του κάθε συμπολίτη μας, αποκαλεί το Κίνημα Δεν Πληρώνω  “φασιστικό αντάρτικο πόλης”.
Φυσικά ο "κύριος" Πάγκαλος, με δημοκρατικές ρίζες από πάππου προς πάππον, τάσσεται ενάντια σε κάθε είδους αντάρτικο.                                                                              
 Δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταγράψει στο αμαρτωλό ιστορικό του, την παράδοση του ηγέτη των Κούρδων ανταρτών, Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους Τούρκους διώκτες του.
Επίσης είναι  γνωστή  η δημοκρατικότητα του Πάγκαλου, όταν όντας υπουργός Πολιτισμού (!!), πέταξε έξω με κλωτσιές τους απεργούς υφισταμένους του που διεκδικούσαν μια καλύτερη ζωή.

Να θυμίσουμε επίσης στον "κύριο" Πάγκαλο, ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν θεωρεί ότι «τα φάγαμε μαζί».Επομένως, ο ελληνικός λαός θα διεκδικήσει δυναμικά αυτό που του αναλογεί, και θα απαιτήσει εμπράκτως να πληρώσουν την κρίση εκείνοι που τη δημιούργησαν.

Ο "κύριος" Πάγκαλος, επί δεκαετίες εκφραστής της κάστας εκείνης των πολιτικών που καταδίκασαν τον ελληνικό λαό να ζει τα τελευταία χρόνια υπό τραπεζική κατοχή, κλασσικός υπέρβαρος  υπηρέτης των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων, τολμά να εξυβρίζει ένα Κίνημα το οποίο τάσσεται με τα συμφέροντα του λαού.
Μας θεωρεί "επικίνδυνους" και έτσι είναι...

Εκφράζουμε τον εφιάλτη, όλων εκείνων που χρηματοδοτούσαν επί χρόνια το κόμμα του "κύριου" Πάγκαλου αλλά και άλλων "Παγκάλων" προκειμένου να τους δίνουν δημόσια έργα, πολιτικά προνόμια και να νομοθετούν φωτογραφικά υπέρ των συμφερόντων τους.
Ο Πάγκαλος εν τέλει προσπαθεί να ξορκίσει το "κακό" με το Κίνημα Δεν Πληρώνω, λέγοντας ότι υποκινούμαστε από τον Σύριζα, και το ΚΚΕ.
Προφανώς θέλει απεγνωσμένα να μας μαντρώσει σε ήσυχα, γνώριμα και ακίνδυνα λημέρια...
Θεωρούμε αδιανόητο ότι ο "κύριος" Πάγκαλος δεν ενημερώθηκε για την αυτονομία του Κινήματος, παρά το διπλό ανεξάρτητο κατέβασμα του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις και το αξιοσημείωτο ποσοστό που συγκέντρωσε.
Φασισμός και κατοχή είναι αυτό που ελληνικός λαός βιώνει από τους "κύριους" Πάγκαλους και τα πολιτικά αφεντικά τους.
Εμείς, ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, ενημερώνουμε το κάθε λογής θρασίμι της εξουσίας,  ότι οι ψευτομαγκιές και οι λεονταρισμοί δε περνάνε.
Η ανοχή και η ασυλία τους  έχει τελειώσει .
Η θέση που αρμόζει σε όλους αυτούς τους "κυρίους", βρίσκεται στον καιάδα της ιστορίας, μαζί με τους χουντικούς προγόνους τους, και τα κάθε λογής αφεντικά τους.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου