Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!

Με μεγαλη μου εκπληξη διαβασα μια βρωμικη επιστολη απο δηθεν επιτροπες θεσσαλιας του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,(καπέλο του εεκ για οσους δεν το ξέρουν) οτι δηθεν λεει στις 17/9 στην ανοιχτη συνελευση της επιτροπης αγωνα στο Δαφνι , πλακωσαμε στο ξυλο καποιους 'δηθεν' συναγωνιστες !! θα μου επιτρεψετε να δωσω και μια απαντηση σε αυτους που με τα βρωμικα ψεμματα τους εδειξαν το αληθινο τους προσωπο ποιοι ηταν τελικα !!
Βρωμικοι σαν μια σαπια ντοματα...μεσα στο τελλαρο,, .οπου την πεταμε για να μην σαπισουν και οι αλλες ντοματες!!! Κακως βεβαια δεν τους πεταξαμε αληθινες ντοματες.
Ειμαι μελος του Κινηματος ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' και ειμαι καθημερινα στην δραση και με αληθινους και ντομπρους συναγωνιστες !! Και ειμαι περηφανος γι αυτο !! Εγω δεν μεγαλωσα μεσα σε κομματα-αποκομματα ,, αλλα στον δρομο , στην αληθινη ζωη , εκει που γεννιουνται αληθινες συνειδησεις και οχι..''δηθεν'' !!!
Ετσι , ξερω και μπορω να καταλαβω ποτε ενας ανθρωπος ειναι μικροπρεπης η ψευτης η αλητης η τεμπελης !!
Μεσα λοιπον απο συνελευσεις , βγαλαμε την αποφαση να κατεβουμε στον κοσμο που ηταν στον Λευκο Πυργο στην Θεσσαλονικη!!
Δεν ηξερα οτι θα επρεπε να ρωταμε και....κομματα και απο-κομματα, γι αυτο τον λογο !! Μην τρελαθουμε !! Το κινημα μας δεν δεχεται καπελα απο κανενα κομμα και κανενα εεκ.
Σε καποιους δεν αρεσε αυτο !! Ξυδι !! Ξερετε τι καλο κανει το ξυδι στην σαλατα και στο φαγητο ???
Κι ερχονται λοιπον ασχετοι ανθρωποι και τεμπεληδες ' δηθεν ' συναγωνιστες απο την 'δηθεν' επιτροπη της Θεσσαλιας , και λενε οτι ειμαστε πραξικοπηματιες , εθνικιστες, ασφαλιτες, χαφιεδες......χαχαχα !!! Ρε σεις...δεν μας χεζετε λεω εγω ??? Δεν παιρνετε τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια ??? Δεν σας παιζουμε ρε ...τι θελετε ???
Πηγα λοιπον στην συνελευση της επιτροπης στο Δαφνι, οπως κανω παντα, και ημασταν αρκετοι Αληθινοι συναγωνιστες !! Και.....ω...μα τον Βουδα !!!! Ξαφνικα βλεπω και καποιους τεμπεληδες 'δηθεν ' συναγωνιστες που ειχαν να πατησουν το ποδι τους σε συνελευση κατι μηνες...και ακομα χειροτερα...σε δραση κατι μηνες !!! Ρε ουστ απο εδω !!!! Που ξαφνικα σας επιασε ο πονος για την συνελευση που ειχατε και το θρασος και την αλητεια να ερθετε στην συνελευση μετα απο αυτη την βρωμικη επιστολη που αναρτησατε για το κινημα !!!
Και επειδη λειτουργουμε αμεσοδημοκρατικα μεσα στις συνελευσεις , τεθηκε το ερωτημα προς ψηφιση απο τα μελη: Το οποιο ψηφιστηκε παμψηφει !!!
Οσοι συμφωνουν με αυτο το καταπτυστο, ασφαλιτικο κειμενο, βρωμικο σαν τα σκατα της τουαλετας, να αποχωρησουν την ιδια στιγμη!!!! Και εκει αντεδρασαν αυτοι οι τεμπεληδες, και δεν φευγανε προκειμενου να μας διαλυσουν την συνελευση μας ! Τελικα τους διωξαμε !!! Για μενα φυσικα (και πιστευω και για πολλους Αληθινους συναγωνιστες μου) ο αληθινος συναγωνιστης μου ειναι αυτος που με στηριζει και τον στηριζω στο
1) ανοιγμα διοδιων
2) στην καταληψη του Μετρο
3) στην παρεμβαση και πορειες στα Νοσοκομεια
4) Στις παρεμβασεις για τα χαρατσια στην ΔΕΗ, στις Εφοριες,
5) στην στηριξη των συναγωνιστων μου στον Μωλο
6) στις πορειες της Θεσσαλονικης με τα δακρυγονα να πεφτουν βροχη επανω μας και να στηριζουμε ο ενας τον αλλον με αναπνευστικα προβληματα με δακρυα, με αγωνια για τον διπλανο μας συναγωνιστη, μην επαθε κατι ο οποιοσδηποτε διπλανος μου !!!
7)Στις καθημερινες παρεμβασεις στην πλατεια συνταγματος !!!
8)σε ανοιγματα παραλιων
9)σε λαϊκες συνελευσεις και δρασεις σε ολη την χωρα
10)Σε συμπαρασταση σε διωκόμενους απο το κράτος και τους φασίστες (αντιφασιστικές πορείες, συμπαράσταση στον Γιάννη Καυκά κλπ)
11) σε παρεμβασεις σε αστυνομικα τμηματα,τροχαια κλπ σε υποστηριξη καθε διωκομενου κλπ

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? σε ολα αυτα τα παραπανω ?? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ???????????? ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ !!!!

Τελειωνοντας , κλεινω με την ευχη να ειναι καλα Ολοι οι αληθινοι συναγωνιστες μου τους οποιους βαζω στηθος για παρτη τους !!!
Γκεκε μαγκες ??? Αντε γεια !!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΙΑΣ, πραγματικό μέλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (και όχι "δήθεν")
απο www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου