Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Καλείσθε δια υπόθεσιν σας"


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος τους. Παράλληλα εντείνεται ται από την κυβέρνηση η προσπάθεια τρομοκράτησης των απεργών και η ποινικοποίηση των αγώνων τους.
Γράφαμε χτες για την τρομοκρατική εγκύκλιο Ραγκούση προς τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας ενώ σήμερα μαθαίνουμε για εκατοντάδες κλήσεις που στάλθηκαν σε ταξιτζήδες και οι οποίες τους καλούν να προσέλθουν σε αστυνομικά τμήματα «δια υπόθεσή τους». Και μόνο αυτό μας θυμίζει «μαύρες εποχές». Ότι δηλαδή καλούν ιδιοκτήτες ταξί σε αστυνομικά τμήματα με αυτό τον τρόπο, χωρίς δηλαδή, τα εντάλματα να αναφέρουν γιατί καλούνται απλώς γράφοντας ότι «καλείσαι νόμιμα σύμφωνα με τον κώδικα ποινικού δικαίου…».

Και ενώ οι ταξιτζήδες δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα, από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, όλα τα σφυριά που διαθέτει το καθεστώς χτυπούν στο ίδιο αμόνι. Στο να συκοφαντήσουν αυτό τον αγώνα, να παραπληροφορήσουν, να προβοκάρουν. Από τον ανεκδιήγητο Παπουτσή που ανακάλυψε «υποκινητές» που εξυπηρετώντας «πολιτικές σκοπιμότητες» παρακινώντας μερίδα αυτοκινητιστών για «σύγκρουση στους δρόμους με τις αστυνομικές δυνάμεις» μέχρι τον Καρχιμάκη που ανέλαβε να «συνετίσει» τους ΠΑΣΟΚους απεργούς και τον Πεταλωτή που προέβαλλε τον «μπαμπούλα» των δικαστών λέγοντας ότι υπάρχουν νόμοι και θα εφαρμοστούν. Τον ίδιο χαβά παιανίζουν και τα καθεστωτικά ΜΜΕ με εξέχοντες το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου και το Mega

Θα ακούσουμε σήμερα το απόγευμα την τοποθέτηση στην βουλή του Γ. Ραγκούση για το θέμα των ταξί και θα επανέλθουμε.


πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/08/blog-post_9223.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου