Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικωμένη με μηχανική υποστήριξη - Ξεσηκώθηκε η γειτονιά - Συνέλαβαν το γιο της επειδή διαμαρτυρήθηκε!

Η κληρωτίδα του θανάτου που χειρίζονται οι βολεμμένοι καρεκλοκένταυροι της ΔΕΗ αυτή τη φορά έβγαλε το λαχνό για μια υπερήλικη από την Πάτρα που την κρατά στη ζωή μία ιατρική συσκευή που της παρέχει οξυγόνο και που χρειάζεται ρεύμα για να δουλέψει.

Αυτό που δεν είχαν τολμήσει να κάνουν οι δεξιές κυβερνήσεις, ήρθε μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση να το κάνει: Κόβουν πλέον το ρεύμα οι γερμανοτσολιάδες με την βοήθεια και της αστυνομίας. Όταν μάλιστα διαμαρτύρεσαι σε σέρνουν στην κομαντατούρ, έτσι για παραδειγματισμό. Μην μας κάνει εντύπωση αν σε λιγό κουρεύουν γουλί και τους μή δυνάμενους να πληρώσουν και τους γυρίζουν για διαπόμπευση σε όλη τη πόλη!

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ από  τις πρώτες δράσεις του, στα τέλη του 2009, είχε καυτηριάσει τον βρώμικο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στα κινήματα. 
Αργότερα, δε, είχε προειδοποιήσει για την πολιτική εξυπηρέτησης των αφεντικών της που θα έφαρμοζε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το ρεύμα, λοιπόν,  στο σπίτι ηλικιωμένης στην Πάτρα έκοψε σήμερα συνεργείο της ΔΕΗ συνοδευόμενο απο άνδρες της αστυνομίας. 
Πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς η ηλικιωμένη, η οποία ζει σε μια από τις φτωχικές συνοικίες της πόλης, στην Αγία Αικατερίνη, χρειάζεται μηχανική υποστήριξη με οξυγόνο που δεν ....
μπορεί να της παρασχεθεί χωρίς τη λειτουργία του ρεύματος.

Η Ν.Μ. έχει κληθεί να πληρώσει 10.000 ευρώ, ποσό υπέρογκο για εκείνη καθώς το μοναδικό της έσοδο είναι μια μικρή σύνταξη, με την όποια όπως αναφέρει συντηρεί και τα δύο ανήλικα εγγόνια της.

Το πρωί που το συνεργείο της έκοψε το ρεύμα, η γειτονιά ξεσηκώθηκε ενώ όταν ο γιος της πήγε στη ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Είδες η ΔΕΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου