Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Εδώ και πολλές βδομάδες τα τηλέφωνα στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω αλλά και τα κινητά πολλών συναγωνιστών, χτυπάνε ακατάπαυστα. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας, είτε για να εκφράσουν την στήριξη τους, είτε γιατί θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας.
Φυσικά είναι πολλά και τα τηλεφωνήματα για επανασυνδέσεις ρευμάτων, για ζητήματα σχετικά με τα διόδια και φυσικά για το φλέγον ζήτημα των κατασχέσεων των σπιτιών, που απασχολεί και θα απασχολήσει ακόμα περισσότερο από εδώ και πέρα, ολόκληρη την κοινωνία. Μάλιστα είναι και αρκετοί οι εθελοντές με ηλεκτρολογικές γνώσεις που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για επανασυνδέσεις ρευμάτων.

Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνουμε ότι:

Mε κεντρικό πρόταγμα την αμφίδρομη αλληλεγγύη του ενός προς τον άλλον, θα σταθούμε στο πλευρό όποιου συμπολίτη μας πλήττεται από τα βάναυσα μέτρα αυτής της αντιλαικής κυβέρνησης, αλλά και του ανθρωποφάγου αυτού συστήματος.
Στα πλαίσια του συλλογικού μας αγώνα, σας καλούμε όλους να παλέψετε μαζί μας, συμμετέχοντας στις δράσεις μας και στις ανοιχτές διαδικασίες του Κινήματος Δεν Πληρώνω, για να συναποφασίσουμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα πλατύ ρεύμα πολιτικής ανυπακοής  που θα γίνει ο μοχλός της ανατροπής τους.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Άκρως επιτυχημένη η παρέμβαση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη ΔΕΗ και στο Δημαρχείο Μενιδίου. Η οικογένεια του κ. Σπύρου ξανά στο φως μετά από 3 χρόνια. (περισσότερες φωτογραφίες)




Η μαζικότατη συγκέντρωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω σήμερα (09-01-13) στη ΔΕΗ και στο Δημαρχείο Μενιδίου συνοδεύτηκε από μία ακόμη μεγάλη νίκη. Ο κ. Σπύρος, η καρκινοπαθής γυναίκα του και το 10χρονο παιδί τους, που βρίσκονταν επί τρία ολόκληρα χρόνια στο σκοτάδι θα έχουν επιτέλους φως και δεν θα παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορόνα γράμματα. 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του στο μέτωπο της προάσπισης του αναφαίρετου δικαιώματος των συμπολιτών μας στην πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα, υψώνοντας τείχος μπροστά στα βάρβαρα και δολοφονικά σχέδια των κυβερνώντων. Ο ασυμβίβαστος καθημερινός αγώνας μας σε συνδυασμό με την ανάδειξη της συντελούμενης κοινωνικής καταστροφής στα μέσα ενημέρωσης όπου παρίστανται εκπρόσωποι του κινήματος Δεν Πληρώνω, έχουν στριμώξει την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΔΕΗ στη γωνία. 

Μετά τις χιλιάδες επανασυνδέσεις ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, μετά από την επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια της κυρίας Ευγενίας και του διαβητικού παιδιού της πριν από μερικές εβδομάδες με την παρέμβασή μας στη ΔΕΗ Κηφισιάς, έρχεται και η επανασύνδεση του κομμένου από την κολόνα ρεύματος της οικογένειας του κ. Σπύρου μετά από παρέμβασή μας στη ΔΕΗ Μενιδίου. Η δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ βρίσκει απάντηση μόνο μέσα από τους αγώνες μας. 

Αντεπίθεση τώρα για να μην αφήσουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...