Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΕΝΓΕ ΚΑΙ ΠΟΕΔΗΝ ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι η Γενικά Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων.
Το ζήτημα που κυριαρχούσε ήταν το κλείσιμο του Νοσοκομείου που πρόκειται να γίνει σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας.
Όταν ακροδεξιοί  τηλεπωλητές βιβλίων αναλαμβάνουν το κρίσιμο πόστο της υγείας του λαού καταλαβαίνουμε τι επιπτώσεις θα υπάρχουν. Τόσο στους εργαζόμενους της υγείας , όσο και στον λαό.
Στα πλαίσια του ξεπουλήματος της υγείας στους ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες κλείνουν κάθε τομές παροχής κοινωνικής υγείας.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μεταξύ των οποίων: Παροχή δωρεάν υγείας στο λαό, συμμετοχή στην απεργία καιστη συγκέντρωση τη Τετάρτης 24/7, στις 11 πμ μπροστά στο υπουργείο Υγείας, πρόταση προς την ΠΟΕΔΗΝ και την ΟΕΝΓΕ για απεργία διάρκειας στην υγεία με την προοπτική Γενικής απεργίας διαρκείας, συγκέντρωση και διαδήλωση στην περιοχή την επόμενη εβδομάδα καθώς και διανομή ενημερωτικού υλικού στους κατοίκους της περιοχής.
Στην συνέλευση είχε προσκληθεί και παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, εκ μέρους του οποίου μίλησε στους εργαζόμενους ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής, γιατρός, Βασίλης Παπαδόπουλος.

Περισσότερες φωτο...
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου