Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Όλοι στην συγκέντρωση – πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. έξω από το 7ο (Καυτατζόγλου 11 -Πατήσια).

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 7ΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑ         Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η συνάντηση που υποσχέθηκε η διοικήτρια του Αγία Όλγα με το σωματείο πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η ίδια ανακοίνωσε στο σωματείο ότι δεν προτίθεται να έρθει για  συνάντηση στο άμεσο διάστημα δηλώνοντας επίσης ότι θα συνεχίσει την ίδια τακτική των μετακινήσεων προσωπικού από το 7ο προς το Αγία Όλγα.
Φάνηκε καθαρά ότι η πρόταση γι’ αυτή την συνάντηση ήταν παρελκυστική και προήλθε κάτω από την πίεση της πεντάωρης κατάληψης που είχε προηγηθεί στο γραφείο της από το σωματείο εργαζομένων του 7ου, φορείς και κατοίκους της περιοχής.
Μετά από όλα αυτά η απάντηση πρέπει να δοθεί μαζικά και αποφασιστικά στην συγκέντρωση – πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. έξω από το 7ο (Καυτατζόγλου 11 Α. Πατήσια).
Καλούμε συλλογικότητες, φορείς, και κατοίκους όλοι μαζί να δώσουμε αποφασιστικά μια άμεση απάντηση στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης και στη δρομολόγηση κλεισίματος νοσοκομείων στη περιοχή μας.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΝΤΕΣ
ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ 7Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου