Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Η χούντα των τραπεζιτών και του πολιτικού τους προσωπικού έδειξε για άλλη μια φορά το αυταρχικό της πρόσωπο ενάντια σε δύο αυτοοργανωμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.
Οι γνωστοί πραιτοριανοί μετέτρεψαν τα Εξάρχεια σε κατεχόμενη ζώνη αποκλείοντας τη δυνατότητα πρόσβασης στην περιοχή από τους πολίτες και δίκην ναζιστικού στρατού, εισέβαλαν στις καταλήψεις.
Ο στόχος του κράτους ήταν διπλός. 
Αφενός θέλησε να σπάσει το φρόνημα και τη λογική της αυτοοργάνωσης, να αυξήσει το φόβο στο λαό και να ενισχύσει το αίσθημα της υποταγής και αφετέρου  θέλησε προεκλογικά να εκκενώσει τα κτήρια αυτά προκειμένου να τα ξεπουλήσει μετά τις εκλογές και το νέο μνημόνιο 3 στους ντόπιους και πολυεθνικούς μεγαλοκαρχαρίες, όπως και όλους τους δημόσιους χώρους και τα δημόσια κοινωνικά και φυσικά αγαθά.
Σε τέτοιες στιγμές απολυταρχίας, όπου οι μάσκες πέφτουν και η οργή ξεχειλίζει, αναδεικνύεται η ανάγκη οργάνωσης ενός λαϊκού κινήματος τέτοιου, το οποίο θα μπορεί να δίνει απαντήσεις σε πολιτικό και οργανωτικό επίπεδο, ενάντια στη μαύρη χούντα που βιώνουμε.
Η καταστολή τους δε θα περάσει!
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου