Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΧΗΣ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Το κινημα μας, το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, εχει 2 χρονια ασταματητους αγωνες στους δρομους. Σε αυτο το διαστημα απλωνεται σε ολα τα στρωματα της κοινωνιας και αποκτα βαθιες ριζες ακομη και στην νεολαια.
Η νεολαια με τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα της, την ζωντανια της, τον δυναμισμο της, την αισθηση ανεξαρτησιας ειναι παντου πρωτοπορια. Ετσι και στο κινημα μας. Αποτελει την αιχμη του δορατος σε καθε μαχη στον δρομο.
Ταυτοχρονα ειναι αυτη που το βαρβαρο συστημα της ρεμουλας και της εκμεταλλευσης, χτυπα πιο βαναυσα απο ολα τα κοινωνικα στρωματα.
Παιδεια ανυπαρκτη, ανεργια στα υψη, μελλον στο μηδεν. Τωρα κλεβουν απο την νεολαια ακομη και το δικαιωμα να κανει ονειρα για το μελλον της.
Προσπαθουν να εξοντωσουν και να αδρανοποιησουν το πιο δυναμικο κομματι της κοινωνιας, οπως εκαναν στην Αργεντινη και σε αλλες χωρες: Με την αναπτυξη ατομικου πνευματος, με την αποβλακωση μεσω των ΜΜΕ και μεσα απο τα ναρκωτικα.
Δεν θα το πετυχουν . Οι νεοι ανθρωποι του κινηματος μας (σε αυτους περιλαμβανονται ολοι οσοι νοιωθουν νεοι!!) οργανωνονται. Χτιζουμε την νεολαια του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Παραδειγμα προς αποφυγη ειναι οι "νεολαιες" των κομματων. Κοινοβουλευτικων και εξωκοινοβουλευτικων. Δεν θελουμε να εχουμε τιποτα κοινο με αυτες τις "νεολαιες", που αποτελουν εκτροφεια μελλοντικων υποτακτικων και κομματοσκυλων. Τα κομματα θελουν μια νεολαια ευνουχισμενη. Δημιουργουν "οπαδους" καποιας "πεφωτισμενης ηγεσιας" .
Εμεις θελουμε μια νεολαια μαχης . Με την δικη της φωνη. Χωρις προεδρους , γραμματεις και φαρισαιους. Που θα συζητα ανοιχτα αμεσοδημοκρατικα. Θα αποφασιζουν ολοι μαζι και θα δρουν ολοι σε αυτα που συναποφασισαν. Θα αναπτυξουν την δυναμη της συλλογικοτητας εναντια στον ατομισμο που καλλιεργει το συστημα. Οσοι ειστε νεοι ή αισθανεστε νεοι ελατε στην σημερινη πρωτη ανοιχτη συναντηση, στα Πατησια. Η νεολαια ειναι το μελλον. Και συναντιεται με το κινημα μας. Ενα κινημα που ερχεται απο το μελλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου