Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η ζωή μας χωρίς χρώμιο και μπάρες



27.05.10
Με πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο απο πλευράς συμμετοχών , όσο και από τα θέματα και τις θέσεις που αναπτύχθηκαν, έγινε την Τρίτη 25-5-10, η εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο του Ωρωπού.
Την εκδήλωση , με θέμα: Η ζωή μας χωρίς χρώμιο και μπάρες, οργάνωσε η Ανοιχτή Πρωτοβουλίαπολιτών Βόρειας Αττικής.
Στην εκδήλωση μίλησαν οι: Πατέρας ΙωάννηςΟικονομίδης (κίνημα Ασωπού) - Ιωάννης Ζαμπετάκης (Επίκουρος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων)-Μανώλης Σταυρουλάκης (Κίνημα για την αφαίρεση των διαφημιστικών πινακίδων)- ΘανάσηςΤσιώκος-Πλαπούτας (Δικηγόρος -κίνημα για την αφαίρεση των διαφημιστικών πινακίδων)-Αργύρης Αλεξίου (Αρχιτέκτων - Πρόεδρος
Τοπικού Συμβουλίου Τραγάνας - Κίνημα διοδίωνστην Τραγάνα - Μέλος του πανελλαδικού συντονιστικού)- Κώστας Καστρίτσης (Κίνημαδιοδίων στην Τραγάνα - Μέλος του πανελλαδικού συνονιστικού)- Γρηγόρης Δαφνής (ΚαθηγητήςΜέσης Εκπαίδευσης - Κίνημα διοδίων)- Λεωνίδας Παπαδόπουλος (Ιατρός - Κίνημα διοδίων Βόρειας Αττικής - Μέλος του πανελλαδικού συντονιστικού) .

Ακολούθησε ανοιχτή και πλούσια συζήτηση με την συμμετοχή πολλών από τους παρευρισκόμενους και κοινή διαπίστωση ήταν η ανάγκητης ενότητας όλων των κινημάτων, μιας και η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή.

Επίσης τονίστηκε η ανάγκη να ξεπεραστούν οι αγκυλώσεις σε ένα κομμάτι ανθρώπων που θυσιάζουν την ενότητα του κινήματος στονβωμό μικροπολιτικών βλέψεων, ιδιαίτερα λόγω και των επερχόμενων εκλογών με τον Καλλικράτη.
Ακόμη όλοι οι συνομιλητές τόνισαν την ανάγκη να περάσουμε άμεσα σε κινητοποιήσεις, τόσο για τα διόδια , όσο και για όλα τα προβλήματα μικρότερα ή και μεγαλύτερα.

Συντονιστές της συζήτησης,που διάρκεσε περίπου 3 ώρες, ήταν οι
Δημήτρης Ντινοδήμος (Μηχανικός Πληροφορικής- Κίνημα διοδίων Βόρειας
Αττικής) και ο Βασίλης Παπαδόπουλος (Οφθαλμίατρος- Κίνημα διοδίων
Βόρειας Αττικής - Μέλος του πανελλαδικού συντονιστικού)

Πηγή: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣhttp://www.anparatiritis.gr/content/view/2255/2/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου