Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλωνουμε συμμετοχη για την δικη και τη διαδηλωση στα δικαστηρια Κορινθου- ΔΕΥΤΕΡΑ 7/10/13, 9 πμ

Κόρινθος, 07-10-13, Δευτέρα: Ολυμπία Οδός Α.Ε. vs Κίνημα Δεν Πληρώνω. Κατηγορούμενοι ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος και το μέλος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Μαρία Λεκάκου για τη δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στα διόδια του δρόμου καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών.
 
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!
ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αυτή τη φορά η δίκη θα γίνει.
Οι μεγαλοεργολάβοι της Ολυμπίας οδού ΑΕ (συμφερόντων Μπόμπολα και σια) προσπαθούν με χαλκευμένες κατηγορίες και διαρκείς δίκες σε όλη την Ελλάδα, να κάμψουν το φρόνημα των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Αυτή τη φορά η δίκη θα γίνει στο Β΄ Μονομελές , στη Κόρινθο, με αριθμό πινακίου 16, την Δευτέρα 7/10/13.
Όσοι ξεκινήσουμε από την Αθήνα θα μεταβούμε με πούλμαν του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Κλείστε θέσεις στα τηλέφωνα που βλέπετε στο μπάνερ, παραπάνω.
Οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα μεταβούν δωρεάν.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.
Η λέξη αλληλεγγύη δεν είναι απλή κουβέντα . Αποδεικνύεται μόνο όταν υλοποιείται στην πράξη με την φυσική παρουσία όλων μας.
Σας περιμένουμε όλους να δώσουμε όλοι μαζί ένα βροντερό παρόν. Να δείξουμε στο κράτος των μεγαλοεργολάβων ότι όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά αντίθετα μας εξοργίζουν.
Να μετατρέψουμε την πολιτική αυτή δίκη σε μια λαϊκή διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στους μεγαλοεργολάβους και το κράτος τους που μας δουλεύουν ψιλό γαζί με ψεύτικες επανεκκινήσεις έργων και πανάκριβα διόδια για έναν δρόμο σκοτώστρα σαν την Κορίνθου- Πατρών
Όλοι για έναν και ένας για όλους!

ΚΙΝΗΜΑ  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
 www.kinimadenplirono.gr

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στην κατάληψη της Περιφέρειας Εύβοιας. (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Μιλούν ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας Ηλίας Κούκουρας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας Στέφανος Μπασινάς, ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος, ο γραμματέας της Νεολαίας και μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω Χαλκίδας Μάνος Μεγαγιάννης, το μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων και αντιπρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Ωδείων Αναγνωρισμένων (ΣΚΩΑ) και μέλος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Θεοδόσης Τεμζελίδης.







ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Για τις τελευταίες εργοδοτικές μεθοδεύσεις στη ΣΤΑ.ΣΥ

  Ένα από τα θέματα που κυριαρχούν στις ανακοινώσεις μας τα τελευταία τρία χρόνια είναι η επισήμανση της αυταρχικότητας των αφεντικών και η ανάγκη να αντισταθούμε στην τρομοκρατία που μας ασκούν. Αυτή η επιμονή και η επανάληψη δεν οφείλονται σε κάποιου είδους εμμονή αλλά στο γεγονός πως η επίθεση εναντίων μας και η υποτίμηση των ζωών μας οξύνεται διαρκώς. Τελευταίο σημαντικό επεισόδιο στις κινήσεις της διοίκησης  προς κλιμάκωση της αυταρχικότητας και της καθυπόταξης μας ήταν η  απόφαση του προέδρου να μετακινηθούν 144 συνάδελφοι από τις διοικητικές υπηρεσίες στα εκδοτήρια εισιτηρίων και ...

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- του Ηλία Παπαδόπουλου, οικονομολόγου, μέλους της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω



ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
(του Ηλία Παπαδόπουλου, οικονομολόγου, μέλους της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω)

Ο φασισμός δεν αποτελεί μία αυτόφωτη ιδεολογία. Η θεωρία και η πρακτική του ετεροκαθορίζονται από την κυρίαρχη ιδεολογία του καπιταλισμού. Η άνοδος του φασισμού και η ανάπτυξη φασιστικού κινήματος, σε περιόδους ιστορικής παρακμής του καπιταλισμού, προασπίζει την αναπαραγωγή της ταξικής επιβολής και εκμετάλλευσης του 99% του λαού, από το 1% των καταπιεστών του. Η φασιστική ιδεολογία και πρακτική δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ιδεολογία και η πρακτική της άρχουσας τάξης στην προσπάθεια της τελευταίας να αναστείλει τη δημιουργία ενός παλλαϊκού κινήματος με ανατρεπτικά χαρακτηριστικά.
Ο μεγάλος στόχος των φασιστών ασφαλώς και δεν είναι οι μετανάστες. Είναι η εργατική τάξη και η πρωτοπορία της, ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής. Οι φασίστες, αρχικά θέτουν εθνικιστικά προτάγματα προκειμένου να πάρουν με το μέρος τους τους ξεπεσμένους μικροαστούς και το λούμπεν προλεταριάτο. Σε δεύτερη φάση χρησιμοποιούν τα παραπάνω ξεπεσμένα στρώματα προκειμένου να επιτεθούν και να καταστείλουν το υγιές κομμάτι του εργατικού κινήματος. Αυτό το κομμάτι έχει ταξική συνείδηση και προτάσσει τον δρόμο της ανατροπής, ως τη μόνη εφικτή λύση για την οικοδόμηση μίας νέας κοινωνίας, πλήρως απαλλαγμένης από την γενεσιουργό αιτία του φασισμού. Τον καπιταλισμό.
Ο Λέων Τρότσκι σε μία ανάλυσή του είχε γράψει χαρακτηριστικά ότι ο φασισμός βγαίνει μέσα από την ανάγκη του μονοπωλιακού κεφαλαίου να συντρίψει την εργατική τάξη: «Μέσω του φασισμού, ο καπιταλισμός κινητοποιεί τις μάζες της έξαλλης μικροαστικής τάξης, και τις συμμορίες του declasse και αποθαρρυμένου λούμπεν προλεταριάτου, τους αναρίθμητους ανθρώπους που το ίδιο το χρηματιστικό κεφάλαιο έχει οδηγήσει σε απόγνωση και φρενίτιδα… Μόλις νικήσει ο φασισμός, το χρηματιστικό κεφάλαιο συγκεντρώνει στα χέρια του, σε μια ατσαλένια λαβίδα, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, όλα τα όργανα και τους θεσμούς κυριαρχίας, τις εκτελεστικές, διοικητικές και εκπαιδευτικές εξουσίες του κράτους… και πρώτα απ’ όλα καταστρέφει τις εργατικές οργανώσεις». (Λ. Τρότσκι: «Γερμανία 1931-32»).
Σε περιόδους οικονομικής άνθησης του καπιταλισμού, ο φασισμός κινείται παρασκηνιακά, καθώς το σύστημα έχει άλλους λιγότερο κραυγαλέους τρόπους επιβολής πάνω στην εργατική τάξη. Σε περιόδους οικονομικής ύφεσης και ιστορικής παρακμής του καπιταλισμού όμως, οι αστοί επιστρατεύουν τα φασιστικά τάγματα εφόδου, καθώς δεν μπορούν πλέον να επιβληθούν στην εργατική τάξη με τον παραδοσιακό τρόπο. Η φασιστική ιδεολογία, βρίσκει ευεπίφορο έδαφος στα πρωτογενή ένστικτα των ξεπεσμένων πλέον μικροαστών και των εξαθλιωμένων εργατών. Ο φασισμός άλλωστε, αρχικά έρχεται χαμογελαστός όταν σε βρίσκει χάμω. Άμα όμως στέκεσαι όρθιος προσπαθεί να σε μαχαιρώσει στην καρδιά.
Οι νεοφασιστικές και νεοναζιστικές οργανώσεις, όπως και η Χρυσή Αυγή, εκτός από την ιδεολογική και οικονομική στήριξη που λαμβάνουν από την άρχουσα τάξη, επεκτείνουν τον ζωτικό τους χώρο εκμεταλλευόμενες την ανεπάρκεια του εργατικού επαναστατικού κινήματος. Οι προδοσίες του σταλινισμού και ο ξεπεσμός του ανατολικού μοντέλου, έχουν αφήσει ανεπούλωτες πληγές στο εργατικό κίνημα. Το εργατικό κίνημα οφείλει πλέον να στηριχθεί στις δυνάμεις του φτιάχνοντας το ίδιο, νέα πολιτικά όπλα, πιο σύγχρονα και πιο αποτελεσματικά.
 Το Κίνημα Δεν Πληρώνω παλεύει καθημερινά για να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός λαϊκού κινήματος νέου τύπου, το οποίο θα αντλεί τα πολιτικά όπλα του από τη φαρέτρα της επαναστατικής θεωρίας, αποκόπτοντας παράλληλα τον ομφάλιο λώρο του φασισμού με την κοινωνία. Προτάσσουμε την ανάγκη οικοδόμησης σχέσεων αλληλεγγύης μεταξύ του 99% του λαού, ως αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα μας για την ανατροπή του ανθρωποφάγου συστήματος και του φασισμού που εκπορεύεται από αυτό. Πιστεύουμε ότι ο φασισμός αντιπαλεύεται με την καταστροφή της μήτρας που τον γεννά και που δεν είναι άλλη από το καπιταλιστικό σύστημα. Η αποσύνδεση του φασισμού από τον καπιταλισμό, ρίχνει νερό στον μύλο της εκμετάλλευσης και της φασιστικής θηριωδίας.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Βίντεο και φωτο από τα δικαστήρια του Κιάτου στη δίκη αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και πολιτών από το κράτος των μεγαλοεργολάβων.





Πλήθος συναγωνιστών και αλληλέγγυων πλημμύρισαν τα δικαστήρια του Κιάτου στη σημερινή δίκη των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και κατοίκων, για τον αγώνα τους ενάντια στα διόδια της Ολυμπίας Οδού και τον νόμο Ρέππα (που καθιστά την τροχαία που πληρώνει ο ελληνικός λαός όργανο των μεγαλοεργολάβων). 

Συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω από διάφορες επιτροπές ανά την Ελλάδα (Αττική, Κορινθία, Αχαΐα, Εύβοια, Φθιώτιδα, Χαλκίδα, Μαγνησία κ.α.) έδωσαν δυναμικό παρών. Επίσης σημαντική ήταν η συμπαράσταση των εργαζομένων του Μετρό (παρευρέθησαν οι Αντώνης Σταματόπουλος και Σπύρος Ρεβίθης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Σωματείου ΣΕΛΜΑ), των συναγωνιστών του Επαμ, του "ΕΝΑ μέτωπο" και άλλων συλλογικοτήτων και απλών κατοίκων που μας ενίσχυσαν με την παρουσία τους. 

Εκτός από τους αλληλέγγυους θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους δικηγόρους της νομικής μας ομάδας (Βασίλης Παπανικολαόυ, Βαρβάρα Βολτέα, Αλέξανδρος Λάμαρης, Χρήστος Λιαρομμάτης) οι οποίοι ανιδιοτελώς στέκονται στο πλευρό μας όλον αυτόν τον καιρό. 
Σε όλη τη διαδρομή μας συνόδευαν 1 τζιπ της ΟΠΚΕ, 1 κλούβα των ΜΑΤ ,  4 μοτοσυκλετες της ΔΙΑΣ καθώς και ασφαλίτικα οχήματα.
Η δίκη αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά για τις 31-03-14. Αν νομίζουν πως θα μας κουράσουν γελιούνται. 
Τους υποσχόμαστε ότι σε κάθε δίκη θα δίνουμε ακόμη πιο δυναμικό παρών καθώς μας διακρίνει επιμονή και αποφασιστικότητα η οποία πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας.

Όλοι μαζί μέχρι την ανατροπή! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Τα ΜΑΤ σε παράταξη με το που αρχίζουν να καταφτάνουν οι πρώτοι συναγωνιστές.
Άφιξη πούλμαν με συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, του Επαμ και άλλους αλληλέγγυους.


Το προαύλιο των δικαστηρίων πλημμυρίζει από κόσμο


Η μεγάλη σημαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω ανεμίζει στον παραλιακό δρόμο του Κιάτου.

4 από τους διωκόμενους συναγωνιστές (από αριστερά Β.Παπαδόπουλος, Μ.Λεκάκου, Κ.Γιαννόπουλος, Π.Σκάρος)

Και οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ (πρόεδρος Αντώνης Σταματόπουλος, αντιπρόεδρος Σπύρος Ρεβύθης) στο πλευρό των διωκόμενων συναγωνιστών. 

Φισούνες, ασπίδες και αλεξίσφαιρα για την φύλαξη των κτιρίων από τους συναγωνιστές που μάχονται για τα αυτονόητα και Συνταγματικώς κατωχυρωμένα δικαιώματα του λαού.

Και το ΕΝΑ μέτωπο στο πλευρό μας.















 








Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-9-13. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-9-13. 

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ :  ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 7 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
 
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
                τηλ. επικοινωνίας-κρατήσεων: 2110192839 , 6945954700, 6939559282 
Η όσο το δυνατόν πιο μαζική αλληλέγγυα παρουσία σας θα ήταν σημαντική για την έκβαση της δίκης.

                     Οι άνεργοι και χαμηλοσυνταξιούχοι θα έρθουν εντελώς δωρεάν.

Το κράτος, λειτουργώντας ως το μακρύ χέρι των μεγάλων συμφερόντων, έχει προχωρήσει και αυτό με τη σειρά του σε προσπάθειες καταστολής της αγωνιστικής αναζωπύρωσης του λαού.
Στο μέτωπο των διοδίων, οι αντισυνταγματικοί νόμοι του Ρέππα και του Βορίδη ποινικοποιούν τη δράση του κινήματος ενάντια στα διόδια, ενώ υποχρεώνουν και την αστυνομία που πληρώνει ο λαός από το υστέρημά του, να παίζει τον ρόλο του σεκιουριτά των μεγαλοεργολάβων.
Πιστή στο νέο ρόλο της, η τροχαία κυνηγά πλέον τους οδηγούς που δεν πληρώνουν διόδια, επιβάλλοντάς τους κλήσεις 200 ευρώ και αφαιρώντας τους τις πινακίδες.
Εκτός αυτού, η τροχαία μηχανεύεται και άλλους τρόπους για να κάμψει την αντίσταση του κινήματος. 

Συγκεκριμένα, η τροχαία του Κιάτου, στην προσπάθειά της πάρει ξεκάθαρη θέση στο πλευρό των μεγαλοεργολάβων της Ολυμπίας Οδού και όχι των κατοίκων της περιοχής, κατέφυγε σε μήνυση εναντίον μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και πολιτών, οι οποίοι διεκδίκησαν και πήραν πίσω, με απόλυτα σύννομο τρόπο, τις πινακίδες που τους είχαν αφαιρεθεί για άρνηση καταβολής διοδίων στην καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών.
Η εκδίκαση της υπόθεσης γίνεται την Δευτέρα, 23-9-13,  9π.μ, στα δικαστήρια του Κιάτου. 
Μεταξύ  των άλλων συναγωνιστών,  δικάζεται ο πρόεδρος της ΣΕ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλης Παπαδόπουλος, χειρουργός Οφθαλμίατρος και η Μαρία Λεκάκου, μέλος της ΣΕ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Γιατρός Βιοπαθολόγος.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω προκειμένου να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη στη συγκεκριμένη δίκη, έχει οργανώσει την μετάβαση με πούλμαν με στόχο να μετατραπεί αυτή η δίκη, για μια ακόμη φορά,  σε λαϊκή διαδήλωση.
Καλούμε κάθε πολίτη που πιστεύει στο δίκιο του αγώνα μας αλλά και στο ιδανικό της ελευθερίας και της πραγματικής δικαιοσύνης, όπως και κάθε προοδευτική πολιτική δύναμη και συλλογικότητα ανεξαρτήτως απόχρωσης, να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη στους διωκώμενους συναγωνιστές, δηλώνοντας συμμετοχή στα πούλμαν του Κινήματος Δεν Πληρώνω στα τηλέφωνα: 2110192839 , 6945954700, 6939559282 .
Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, απαιτούμε την παύση κάθε δίωξης ενάντια στους πολίτες που υπερασπίζονται το σύνταγμα της Ελλάδας και το άρθρο 5 περί ελεύθερης και ανεμπόδιστης μετακίνησης στους δρόμους της χώρας μας.
Το δικαίωμα μας, για ασφαλή και χωρίς διόδια, κυκλοφορία στους δρόμους της χώρας το ακριβοπληρώνουμε μέσα από τα τέλη κυκλοφορίας (μέσα στη διετία 2010-2011 εισπράχθηκαν από τέλη κυκλοφορίας 2,8 δις ευρώ!!), τη φορολογία μας, φόρους στα καύσιμα, ακόμη και στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων (υπέρ ΤΕΟ).
Τα έργα έχουν σταματήσει εδώ και 2 χρόνια με αποκλειστική ευθύνη των μεγαλοεργολάβων και παρόλα αυτά συνεχίζεται η είσπραξη διοδίων σε δρόμους καρμανιόλες, λαμβάνοντας ταυτόχρονα (μέσω του δημοσίου) εκατομμύρια ευρώ από τον φτωχό λαό, σαν ρήτρες.
Απαιτούμε την κατάργηση των επονείδιστων συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων στους ντόπιους και ξένους μεγαλοεργολάβους.
Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρι την τελική νίκη.
Οι διώξεις του κράτους των μεγαλοεργολάβων όχι μόνο δε μας πτοούν αλλά μας δίνουν νέα ώθηση προκειμένου να συνεχίσουμε να μαχόμαστε πιο αποφασισμένοι ενάντια στους εκμεταλλευτές μας.
Ήδη, στο ρινγκ των διοδίων έχουμε καταγάγει σημαντικές νίκες και έχουμε στριμώξει τους μεγαλοεργολάβους στα σχοινιά.
Αλλά και στο μέτωπο του χαρατσιού της ΔΕΗ, το Κίνημά μας συνεισέφερε αποφασιστικά στη παρεμπόδιση της αξαθλίωσης του λαού.
Με τις εκατοντάδες επανασυνδέσεις ρεύματος που κάνουμε πανελλαδικά, με τις ομάδες περιφρούρησης των ρολογιών, αλλά και με τις δυναμικές δράσεις μας στα υποκαταστήματα και στα κεντρικά της ΔΕΗ και στα γραφεία των εργολάβων που κόβουν ρεύματα, χαράζουμε το δρόμο της αντίστασης και της τελικής νίκης.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
 
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 
www.kinimadenplirono.gr